Wednesday, April 27, 2016

SIMPLE ELEGANT BEDROOM DESIGN

Hello, welcome back.

I understand nowadays it is quite pricey and almost impossible to own a big house/condominium. Seriously I couldn't afford to buy one actually ;) and looking at the current trend, I could see the number of studio type condominium offer to buyer. As my current situation, I only afford to have a small seriously limited space type of apartment old apartment.

Lack of space in the bedroom does not mean you have to give up on either comfort or elegance. Compact bedrooms can appear as lavish and luxurious as any other that is blessed with ample space. In a world where studio apartments and city lofts are becoming more and more common, savvy design seems an absolute must.

Here some design to inspire you.















Thank you

BlogOwner

Monday, April 25, 2016

Happy 3rd Year Anniversary Sayang.




Sayang,
Happy Anniversary yang Ke-Tiga Tahun.
Happy Anniversary kita sebagai suami isteri. 
Happy Anniversary imamku.

Sayang, 
Terima kasih jadi suami yang sporting,
Terima kasih jadi suami yang kelakar,
Terima kasih jadi suami yang act like my one and only BFF,
Terima kasih jadi  suami yang superrrrrrrr understanding,
Terima kasih jadi suami yang tak kisah bini tidur tak hengat dunia,
Terima kasih jadi suami yang sudi makan masakan bini kau yang super simple gitchuuu terbakar hangus pun kau bedal,
Terima kasih jadi suami yang oh best gila ada suami macam ni bak hang.
Terima kasih weyh you are my bestie! Hi-5 sikit.























Sayang,
Terima Kasih untuk 3 tahun yang bermakna,
Terima Kasih untuk setiap Kasih Sayang,
Terima Kasih untuk setiap rezeki,
Terima Kasih terima kita seadanya,
Terima kasih untuk setiap pengalaman manis pahit bersama,
Terima kasih untuk setiap sekecil zarah keringat kamu untuk kami.

Sayang,
Doaku semoga Allah jaga kamu,
Doaku semoga Allah ampun kan dosa-dosa ku yang kau tanggung,
Doaku semoga kau sentiasa dalam rahmatNYA
Doaku semoga kau sentiasa dimurahkan rezeki,
Doaku semoga kau terus terus terus setia bersama kami,
Doaku semoga kau sentiasa berjaya dunia Akhirat,
Doaku semoga kau sentiasa diberikan kesihatan yang baik,
Doaku semoga kau terus dan terusan mengingatkan aku menjadi isteri yang baik.
Doaku semoga kau tak jemu menyayangi kami,
Doaku semoga kau tak bosan dengan tugasmu sebagai seorang suami,
Doaku semoga kau terus merasakan gembira bersama kami, 



 



















Sayang,
Dan doaku tak terhenti sampai disini.





Love,
Isteri kamu





Tuesday, December 29, 2015

JAM TANGAN G SHOCK





Hi semua. been very busy lately to update blog kita. 
Tapi harini kita excited sangat nak share Jam Tangan G shock ni!

Meh belanja sikit gambar jam ni. 
Melting sangat dengan Jam Tangan G-Shock warna putih tu. 
Soooo Elegant! So Beautiful!
Wishing list 2016!



Ni belanja close up sikit. I want one!!!!
JAM TANGAN G-SHOCK


Sekarang ni, Jam tangan dilihat sebagai antara aksesori yang paling popular dalam pasaran. Walaupun secara logiknya di luar sana terdapat lebih banyak jenis aksesori yang boleh didapati namun tiada siapa mampu menafikan hakikat bahawa jam tangan adalah yang paling digunakan sekali. Wajib pakai. Kekok rasanya kalau tak pakai jam.

Ianya dipakai hampir setiap hari oleh kita. Sifatnya yang versatile membolehkan ia dipakai untuk ke mana-mana jua, tidak kira ke pejabat, majlis-majlis istimewa mahupun untuk aktiviti lasak pada hujung minggu bersama rakan-rakan. 





Koleksi jam tangan G-shock diperbuat hanya daripada bahan-bahan yang bermutu, thus giving us the best accessory piece we need! Pastikan yang original ya!

This fashion label is very popular among urban fashion folks with their presentation of modern styles that represent fresh youthful style. 



Jadi, mana - mana kakak-kakak yang tak tahu nak hadiahkan apa untuk Encik Abang sempena New Year ni boleh lah belanja 1 Jam Tangan G-Shock. 

Kalau rasa macam, 

'I don't have enough time to go and buy one. Jammed lah, Shopping centre Sesaklah.'


Kakak-kakak boleh je tekan link di atas ya ;)

and Don't Forget to Grab One! Esok dah boleh sampai ke rumah.

Nak lagi surprise. Hantar terus ke Office abang ;)



Love and happy New Year to you.


AdibahRisha








Thursday, November 5, 2015

How to do Simple Quotation

Hello Blogger and Visitor.

Today I would like to share how to prepare a quotation that can apply to your small medium businesses. I will share few sample, you may edit and use those quotation.




Most important thing before you prepare your quotation, you must keep running number or reference number. Record the number for future reference.

Second, You should have determined the profit and cost before you quote the price. Do not under quote the price. Think the cost you bear! you may quote 10%, 20% or 30% from your cost. Some may increase up to 100%.


Remember, you must ensure the client turn to loyal customer instead of one time buying. Built the relationship, keep your price reasonable.Unless if you can provide more that what you sell.

Third,  please stated your GST registration number if you are registered. If not, please do not charged client with the GST.

____________________________________________________________________________________



Our Ref: ABCD/Q/MM-YY/REFERENCE NUMBER

DATE

CLIENT COMPANY NAME
ADDRESS CLIENT

Dear Sir/Madam,

QUOTATION FOR

We are pleased to append below our quotation for your consideration and approval: -

NO
DESCRIPTION
PRICE/UNIT (RM)
NO. REQUIRED
AMOUNT (RM)










TOTAL (RM)

GST 6% (RM)

GRAND TOTAL (RM)









   
    (Ringgit Malaysia:  SPELL THE PRICE Only Per Cleaning)

NOTE:
-          Our charge are inclusive of: STATE THOSE COST THAT IS INCLUSIVE ON YOUR QUOTATION (Transport, Design Etc Etc)
-          Quotation validity : 30 days
-          Term of payment: Within 7 days upon invoicing
-          All payment shall be made payable to : YOUR COMPANY NAME

We hope our quotation will meet with your requirements and look forward for your confirmation soon.

Thank You.

Yours faithfully,
YOUR COMPANY NAME

…………………………….
PERSON INCHARGE
POSITION


____________________________________________________________________________________


Quotation must be short and clearly stated what you offer and what you not. Lastly, Sign the quotation, Submit to client.


Please ensure you keep the copy of your quotation and save for future reference.



THANK YOU
Blog Owner 




#Check out how to prepare letter to reject sponsorship request;






,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...