Tuesday, December 30, 2008

5 Ways to LOL

hey all. ok. semalam mak som aku tanya macam mana cara untuk menghilangkan perasaan benci dan kecewa kita supaya kita lebih tenang. hmmm...mcm mana yeah...

huhuhu aku ada beberapa cdagan jd anda ikutilah mana-mana yang anda rasa ok.

AMARAN : ANDA tidak dibenarkan meniru aksi ini tanpa nasihat daripada pakar.

Langkah yang pertama : Mandi.

Kenapa harus mandi? ask the Expert, NOW!aha..kenapa perlu mandi..? kerana anda pernah terfikir tak yang mungkin anda putus chenta kerana anda tidak pernah mandi?? eeewwww...busuk3...Jadi mandilah sekarang..segarkan diri anda supaya LEBIH FRESH..! hahaha...


Langkah yang kedua : Menangis.

Menangis? selalunya kalau orang baru putus chenta atau kecewa ni, secara automatiknya akan menangis. tak payah disuruh. makLum la naluri..Bukan wanita sahaja tau yang suke menangis..Zaman sekarang ni Lelaki pun suke menangis tau...

Tak percaya? Tak caye sudah.

ok. menangis la puas2. sebab dengan menangis, kita dapat meluahkan perasaan kecewa kita dengan mengurangkan sikit bebanan air mata dimata kita. jd kita tidak akan terbeban lagi...huhuhu

Langkah yang ketiga : Menjerit.

Menjerit? Contohnya... ARRRGGGGHHHHHHHHHH...suka hati anda lah berapa harkat pun panjang yang anda nk gunakan. janji anda menjerit. Lebih afdal kalau kuat dan jeritlah dengan seikhlas yg mungkin.... sebab dengan menjerit seolah-olah anda sedang berkongsi masalah anda dengan alam sekeliling anda...sebab alam tahu, manusia menjerit bile dia ade problem je. kalau menjerit keriangan bunyi nye gini....YUHUUUUUU....jerit cm tak ikhlas gitu....

Langkah yang keempat : Mengoyak-ngoyakkan eyh koyakkan kertas. Bukan cabut Rambut ok!
Dirumah anda banyak kertas2 tusyen, nota2, dan kertas peperiksaan anda yang tidak digunakan?
Hey jangan BUANG. kertas2 ini amat berguna saat anda tension. JANGAN membazir.
Ok...jika anda tension, koyak koyakkan kertas ni sume...koyak-koyakkan dengan perasaan yang marah. kuat2, penuh dengan tenaga. Nak tau kenapa? sebab kalau anda putus chenta...dan sepjg perchentaan BF/GF anda tak pernah tulis surat cinta pd anda, anggap la kertas2 itu sume sama seperti satu text mesej yang mereka hantar pd anda hari2 dan setiap saat.

Yela..takkan la anda kaya sangat nk koyak-koyakkan HP anda....Ade berani ke??

Langkah yang KeLima : MELUKIS.
Anda tidak ada bakat melukis? Ya saya tahu yang itu. kerana sy juga tidak punya bakat melukis. tp sy selalu dpt pujian jika saya melukis ketika tension dan kecewa.

Contohnya. anda putus chenta dgn sipulan bin sipOLan.

Anda lukis je gambar sipulan ni dengan imiginasi anda yang membuak2 didada dan minda anda.
anda lukis muke mereka dengan tanduk, Misai, Gigi Hitam, Hidung sompek, Telinga sebelah, Rambut Botak, kening kene cukur..sume2 la yang buruk2 ni..dan warnakannya mengikut creativitY anda...

dan at the end...PERCAYA la anda pasti Puas HATi dengan hasil kerja anda...YE la mne pernah org kutuk lukisan dia sendiri kan? Paling tak pun anda pasti puji lukisan anda sendiri..

"Wahhhhh...aku tak sangka aku pandai melukis...." Dan ketika itu, anda pasti tersenyum...

Ok ini sahaJa...Pastikan anda mencubanya dirumah ok.

Saturday, December 27, 2008

Bright n gloomy

-Poem for someone-

That day, You came to me,
What a bright day, You make it shiny,
I still remember the way you smile to me,
and i still remember how you make me melt.

Oh God ,and i still remember,
how he make me lose control...
Oh damn it i forgot how to chill,
Ah, please it getting odd!

The second time, still you came to me,
But it still look like the first time,
Hey, why my heart beating so fast?
Oh God, He never knew that im so nervous.
 

We getting close now,
I dont want to look into your eyes,
I'm afraid of fallen love to you,
But Why is it after i look at you,
You make me soothe,

I don't feel the nervousness,
No more.

But that day,
something that i never imagine happen..
Unexpected,
hahahaha,im laughing...
I do really enjoy each of my second with you,
Thats all i can say,
Beside aha you look so cute that time...

still i want to laugh...

I Never say that i Love You,
Eventhough i never mentioned,
But in my heart i do,
Its hard to speak out,
Because i know everything is unsure and uncertainty


Now,
Proudly to say this,

I miss your smile,
Your chinese look like eyes,
there you go, and i.....?
Just sit here and cry.....


Few weeks before,
i try to step away from your life,
You dont know how hard I'm struggle,
But then...hmmmm
My heart stop beating.

Today again you turn my heart on,
Hey its beating again,
And I'm so happy...
But then....hmmmm
I'll wait for you.....
because I Love you,
 

This i cannot lie,
My ego just the one who ruined it,
But i dont know why,
I really Love you, 

I do..... 

By me.Adibahrisha.

p/s: this guy is not chinese, NOT my college mate. n he is my BFF. best fren forever. currently. n u, jz dat. we're fren n not more than that...


Monday, December 22, 2008

Pakaian FORmaL & Kureng NoRMaL


hmmm..ok...bagaimana mahu start yea...ni bukan kes cm kes Csi tuh...jauh sekali cm siri nUmb3rs...kat AXN... kes ni sebenarnye kes biase...cume saje aku nk buat ia jd luar biase sikit.....lol... HOwt2 CoLd.

semlm aku ade presentation BML. tajuk dia Credit Card. macam biase lah..aku amat lah kadang-kadang sekali dtg tepat pada waktu kelas aku. eh bukan kadang-kadang..tapi jarang2...aku dtg awal ke kolej. lol. mungkin aku drive lmbt sgt..sebab tu aku sellu lambat kot.... [kononnye. pdahal selalu drive cm org gile...sebb dah lewat.]

nk dijadikan stori, si anak2 aku ni, erm bukan anak2, tapi anak4 aku ni, sorang je adik aku, yg lagi 3 anak pak lang....merengek, merayu, menangis nk pi umah nenek meka....eeeeee...sakit telinga aku.. dah ar aku tak readi ape2 utk presentation sibuk nk pi umah nenek aku..budak2 ni TAK FAHam btol perkataan "tunggu kejap!"

Last2 tu aku lewat jugak...aku terpakse drive laju2 sampai terkejut beruk budak2 tu tgok aku drive laju...sume makin cm devil, "kak drive laju lagi..kalau teror buwat la drift.." hek beliau...last tu aku jerit. "diam laaa....pasal korg ar aku lambat..baik diam..kalau tak, aku soh korg jalan kaki pi umah mak nenek." hahaha....walaweh kejam gile ayat aku...tp budak tu dah biase...aku ni mmg ah pandai ugut....tapi tak berani pun nk buat....lol.

pas aku drop budak2 ni kat umah nenek aku, aku drive ler ke kolej pulak. pergh...kambeng btol....pasal high heel yg aku pakai ni, 2 kali keta aku mati kat simpang nk ke jalan seberang.... budu!! len kali aku tak nk drive pakai kasut tumit tinggi! NO way!

lepas buat presentation...pn kala cakap.... "ayat u bagus, BM u tersusun, Suara u jelas, Kuat, Alat bantu yang baik, Lukisan yang menarik, Hari ni saya tak nampak suwaibah...tapi sy nampak macam Lecturer yang mengajar subjek kad kredit kat depan. semua nye baik pasal awak." Oppsss....tak tahan jeh..kne puji....Pn.Kala, kalao berat badan sy naik malam ni, ni sume pN. kala punye pasal sebb buat sy kembang...Lol....

oppsss....tersegan lah plak....erk....korg jgn ah jeles lak ngn aku...hahahaha....pastu cm biase lah aku attend kelas non stop...& & & aku ada daNCE PRACTISE.....mak dato'....aku dah la tak bwk baju xtra, tak bawak kasut xtra...last2 tu terpakse lah dance ngn pakaian Formal aku ni.....
hmmmm ade lagi setengah jam je lagi utk practise ni...aku punye perut..pergh...dah nynyi lagu dondang sayang da ni.... dah la dr pg tak makan....lapar gile....aku n member aku ni pun pi la cafeteria kat swimming Block..tempat aku sellu lepak ni..... sebenarnye...kat cafeteria ni tempat skodeng org tgh swimming lol...tpi...weyh aku baik ar...korg ingt aku jahat sgt ke skodeng meka...aku makan je kat situ...dah sampai kat cafeteria ni, aku tgok la makanan hmmm...nasi briyani...nasi campo, nasi ayam, roti canai, roti jala, jala ikan...sume ade... wahhh....terbuka meluas selera aku nk makan....

Lepas tu tetibe....alamak...potonG line btol ah mamat ni...aku elok2 berselera gile ni terus zuuutttt..mati selera aku. ni sume sebb aku terpandang satu group budak masscom. hmmm... ks & de Gang.... agak pelik kan...tp klo korg nk tau KS ni lelaki n bukan name sebenar....aku tak taw nme sebenar dia....tp waktu aku sem pertama dia ah satu2 nye member aku yang satu kaum n budaya ngn aku..lgipun dia dah sem 2 time tu...sooo..ape2 pasal kolej aku tanye dia... tapi tah cmne kitaorg ni lost contact plak....

so lepas aku nmpak budak ni, n budak ni terperasan kewujudan aku kat situ, aku pun terus tarik tangan member aku ni, keluar dr cafeteria n pi la dance room kitaorg....member aku ni pun satu..bising gile mulut dia..tanye kenapa aku tak nak makan....nk je aku tutup mulut dia time tu..dah ah lalu belakang KS lagi budak tu nk potpet2..tanye nape aku tak jd makan..padahal aku dah kelaparan gile time tuh....

pastu aku pun dance la ngn pakaian formal je bertumit tinggi, dance...bukan menari pocho2.... ni menari hip hop, kiss2, n rock n roll.... pergh...sakit gile kaki aku.....dah bengang sgt aku tanggal kan kasut aku tu...n then dance berkaki chicken....lol....kaki ayam la!!!
hahahha..pas dah pkol 6 fiona pun membenarkan kami pulang dengan gumbirannya....aku pun drive....amik ank4 aku ni kat umah nenek aku....

itu je la kesnye...aku hanya kelaparan....tapi cite ni pjg kan? ish.....tu ah..aku ni payah sikit...klo dah stat ckp, payah nk diSTOP kan....so jgn trigger mood aku utk bercakap...lol

Monday, December 8, 2008

RM 10, Twilight, Aku & Edward



Selamat bertemu kembali diruangan siber. {Sarang labah-Labah}
Tajuk Blog aku pada hari ini ialah 3T,1A.1E.
Cececeh.... macam result SPM pulok.
 
By the wayd, 3T1A1E is stand for
 Ten Ringgit, Twilight, Touch n Go, Aku, & Edward.
Nak dipanjang kan stori ni, gini jela, Selamat membaca ok.

KHAMIS, 27 Nov 2008 - Kuala Lumpur lebih spesipik GOMBAK, KLCC.
{betol kan format PAPER aku ni? lolz..hahaha}
ok. semlm aku datang Lecture BISA pukul 3-5pm.
Disebabkan kelas ini selalunye BORING jd aku buat keputusan utk dgr radio sepanjang
Lecture BISA [Business Information system and Application]
so bisa2 aja dong utk dgr musik!
No Probe punyaaaalaaa oppsss ye ke?

OK dah 2/4 masa BISA tibe2 iklan dalam radio tu menyentakkan gegendang telinga Beta ni...
Dia kata, Twilight The Movie, tayangan serentak 27 Nov 2008 diseluruh Malaysia.
Dengan automatiknya aku terkuatkan Volume aku di Lecture Hall...

"OHHH MY GODDD.....EDWARD!!!!" 

Ooooohhhhhhhhh Tidakkkkkk...malunya...
dah la aku duduk paling depan....
bukan setakat kerusi depan je..
malah aku duduk depan2 lecturer aku........
aaaaaaa......Kantoi.....kantoi...Kantoi.....
Tapi lecture aku tak taw aku dgr radio hahahaha
Sebab aku kan pakai tudung LOL

{Jahat..jahat....tak sangke upenye aku ni jahat and nakal gak skang ni}
[sebenarnya aku mengaku aku baik] Tettttttttttt
ok lepas aku tercakap kuat2 tu....lecturer aku ni angkat kening dia then,

"Yes girl, u wana share something with us?"

aihhhhh Lecturer aku ni, potong betol la!
"errr..no miss. im so so sori..i didnt mean to......."

tak sempat aku habiskan ayat aku lecturer aku dia potong line pula.....
"Never mind..ok class we start again the lecture.....blablabla..." 


Lepas tu aku dah tak boleh concentrate dah kat kelas.
 Ah, tak kisah la!!
Yang penting by hook or by crook tomorrow aku akan tegok jugak TWILIGHT.....
klo aku nk something aku akan dapatkannya....yang aku tahu, aku mesti tgok Twilight. MESTI!!!!


So the next day bile aku bangun dari tidur,
aku kemas rumah,
Buat routine aku,  iron baju~~~
ye la dah NEKAD sangatkan nak tengok Twilight ni...
Lepas tu aku checklah purse Aku.....
Alamakkkk.......macam mana aku boleh lupe????
aku sekarang ni mengalami masalah kegawatan ekonomi Akibat daripada Inflasi!!
 
 Dalam bahasa Macroeconomi nye,
According to Graph Real GDP, If our SRAS is bigger than LRAS,  Kita akan mengalami inflationary gap!
Or Unemployment rate is smaller than Natural Unemployment Rate [U smaller than Un]
Meaning If our supply is lesser so we have to minimize our demand!
Get it???

 aku kan tak koje lagi..
So supply money from my parent sikit....
So aku kena kurangkan demand2 aku.
Padahal aku tak demand banyak pun!

Pagi itu dlm purse aku hanya ade RM38.00....
Ni belanja aku untuk 2 hari lagi
So since aku ni dah Nekad sangat nak tengok twilight walau ape pun yg berlaku.
 Jadinya, aku peruntukkan RM10 only for movie ticket!

Since aku drive to Stesen LRT Taman Melati, and use Touch and Go for ticket,
So I don't need to use money la....
Walaupun kosnye tetap ade..tapi tak namak la...
Ni dipanggil kos Implicit...hahaha
So another 28.00 boleh spend the next day...
Ok, aku dah berjaya selesaikan masalah kos.....
aku pun drive dgn laju nye pkol 10.30 itu....ke stesen Putra.
Oooppss, tak da parking la pulakkk time tuuu....
So aku letak je la kat mne2....tepi jalan area Stesen tu....huhu..yang pentingnye itu bukan ZON TUNDA....hahahaha kalau tak...habis kne tarik keta bapak aku....

so blablabla..aku pun sampai ke KLCC....TGV.
Twilight 1.30pm.
Oh thanks god tak ramai yg beratur time tu....
so aku beli tiket OMG...tempat FULL......
and again thanks God.....aku seorang je....
sebab tinggal 3 je tmpat kosong...itu pun sume untuk single2 punya seat jeh....huhuhu....
so aku ade lagi about 2 hours plus minus....
so aku lepak kat kinokuniya....hmmm lepas tu aku nmpak Stephenie meyer keluar kan buku baru
Tajuk dia Breaking Dawn.....
Oh..mahalnye.....tak pe2,
aku dlm proses nk beli satu set buku stephenie meyer ni..
huhuhu...sebabnye mudah. aku gilakan Edward Cullen.


10minit more to go! So i decide to queue for popcorn.
Menurut perancangan awal...aku hanya dibenarkan belanja RM10 je...
Maklum lah bukan cuti2 Malaysia je ade bajet!
Tengok wayang pun mesti ade budget yang TETAP!


Tapi bila difikir-fikir balik...ala....
Tengok movie, tak best la kalau tak ade Pop Corn and Coke...
So bile beratur tu, Hoiiii bikin panas hati aku je.

Ada satu Group manusia ni....Ish...beraturnye sorang....lepas tu sorang soh beli kan popcorn...
lepas tuuuu sorang lagi...sorang lagi...
Oiiiii....sampai bile turn aku ni???
Bengang gile hati jantung aku ni....

Tapi disebabkan sabarku masih banyak, So okayyyyyy aku tunggu je la.....
Walaupun dalam hati walau ada taman pun, tetap ada BARA api!
Panasss Panassss!!!!





So aku pun tgok la movie tu...
YA TUHAN....tak dapat aku bayangkan betapa bestnye....movie ni......
Apa yang aku baca...and ape yangg kat movie ni......
Memang diluar jangkaan.
Basically I dont have much expectation, and Yes, The movie wasss superb!!!

Most of the girls in the Cinema was screaming out loud and Yes me too!! LOL
They are so gorgeous! So beautiful, the love story was awesome!
You can see how gorgeous Edward is! 
And I love the way he smile to Bella, the way he wanted to know her more and more. 
Since he was not be able to read whats on Bella's mind. 
Bella are super Cute, and Messy! 
JACOB! He is totally cute and cute! LOL

I was soo crazy about this movie! 
And I love Twilight soo much!!!!
Worth every Penny I spent today!

Whatever it is, I already watched the movie at the first day the movie released!
And whatever it is, I already know the way Edward look at Bella,
If you read the book, Im sure you cant imagine, how exactly someone who is very protective enough look at someone he love so much! See I dont know how to describe this. That is why, you need to watch the movie!

Last but not least....Thanks sebab luangkan masa anda membaca BLOg aku ni....

MerCi Beaucoup....dalm bahase melayunye Terima kasih....n Thank u so Vero MucH Yah.....



Salam Chenta,
aĐiβaRisHa.




1001 Q&A with the blog owner!

1. ur nAME...?
Suwaibah bt Idris. but Start in Form 2, i got a new name = Adibah Risha.

2. Oh cool. What should I call you?
WatEver. as lonG as i lyke it. nonono...u hv to call me Adeeb. if u're my school fren, jz call me suwaibah, if u're my family, be free call me iBah. if u're my enemy. don call my name....

3. Birthday?
19 MarCh 1990- Pisces...y?

4. Mind writing your phone number here?
SuRe CANNOt...erk which one? 017?019?016?014? pilih la....

5. Where are you?
GombaK. my house..my Room. aha, its true.


6. College?
Tunku Abdul Rahman ColleGe..dammit i don know y..jz proud being a Tarcian.... sebab free....

8. Do you realize that number 7 is gone?
erk ye ke? i don know....but When?

9. Which one do you have more, shoes or bags?
i have a lot of NoveL....hahaha..

10. Do you get good grades in school?
Usually Never....hahahaha...

11. Do you smoke?
Smoke? wats dat? adakah itu binatang warna kuning didaun?

12. Do you shower daily?
YAH...of kos...usually my collegemate never take their shower...[rahsia kite je]

13. What is/was your favorite subject in school?
Math...yep...but usually yg selalu kantoi Math jugak....

PriVate maTTer....

1. Do you consider yourself as available?
i don Know. MyBE YES..mAYBE No.

2. Are you crushing on anyone currently?
Yep. Him...erk...someone.....

3. Who?
Who are you? usually i keep it as my secreT. aha its true....

4. When is the last time you had your heart broken?
in de midle of 2008.

5. So tell us a random fact about someone that you like/love.
Random tu contohnye ape? hahaha..selalu dia akan kalah dalam perbahasaN.

6. When is the last time you went on a date?
Date? yesterday...with my dance member...we're practising our dance...y?

7. Are you taken?
taken by my mom n dad...hehehe... utk yg "itu" "NTAH"

8. (If yes) Do you think it will last?
Im not sure..cz no white n blacK.

9. (If yes.. again) Do you care about them?
For sure.... for Sure...For sure..Yes!

10. Are you single?
currently soon 5 years later nope koWt...lol....

11. (If yep) Is there anyone you wish to be with right now?
Yes....yes... erm... jawapannye? daLam hati....tak dgr ke? i dah sebut dah....hahaha

12. Have you ever cheated on someone?
Yep dulu...selalu..y? juz joking....aku suke buat kawan aku ketawa...tapi ia dah berubah kini.....aku lebih open minded....yg penting aku tak nk buat org yang aku suka tak percaya kat aku....

13. Have you ever flirt with someone's bf/gf?
erm...Never flirt with someone's bf... don ask me y...but kalau nk tau jugak sebab ape..sebab aku tak nak rambut aku kne tarik...n tak nk bijik mate aku leBam. Lol.
Never flirt with someone's gf...sebab..weyh aku straight taw. aku suke lelaki je....aku bukan Lesbi*n.

14. Who is the last person you sent a comment/message on myspace?Sha.....erk...nevermind...Power rangers. Digimen.

15.What is the last thing you said aloud?
KamBeng laaa.....!!!! [erk sebab aku tgah marah.....]

TELL ME YOUR FAVORITE

1. Ice cream flavor?
apa sahaja. KECUALI COKLAT!!

2. Food?
food? Wah....aku makan apa yang aku nk makan. yang Penting TIDAK PAHIT.

3. Music Instrument?
Organ/Piano.

4. Operating system?
XP. SUDAH TENTU. vIsta? wat de hell is dat?

5. Online game?
SAYA tak main GAME! setiap kali aku nk main game, mak aku cakap..."ibah.......meh sini, tolong itu tolong ini..." mungkin sebab tu aku tak suke main game...lol. tak biase.

6. Clothes brand?
ZAra, B.u.m., PaDINI, GoGGles... EleganCe boutique in Angkasa Raya building...ape kehei...

7. Drinks?
ApE je...taPi BUKAN HOT CHOC, miLO...eeeeeeeee....yakssss....mual aku dibuatnye.

8. Sport?
is Contemporary Dance is Sport? lol....aku suke Basketball, Squash...ape sahaja kecuali chess.. eh aku tak taw nk main je...sebab tu aku tak suke permainan tu.

9. Person?
Janji kamu suka saya...yg tak suke. hahaha...i don give a damn.

10. Music genre?
sebenarnye dlm Hp sy sume lagu ade..Melayu, eNglish, Chinese, Tamil, HIndustan, Indonesia...sume ade. Lol....eyh ia betOl...biLe anda jadi pelajar TARC, anda bergaul dgn Chinese n inDian...jadi..anda tiada pilihan melainkan suke music mereka juga sebab hari2 ade mini konsert kat kantin....

11. Fast food restaurant?
MCD n KFC, PIzza. yUmmy...

12. Magazine?
Jarang bc..tApi klo dipakse bc, i choose..REMAJA.

eYh dah tak de lagi ke soalannya? laaa....tanye la lagi....


The end







Tuesday, July 22, 2008

My favourite EXOTIC food.









GAMAT


Usually im not  the kind of  exotic eater or I dont normally eat weird kind of food. But i do admit that i love to eat GAMAT or most known as marine sea cucumber. Errr can it be called as exotic food? Gamat or Golden sea cucumber can rarely be seen in the open seabed.


Although can be classified under holothurians, unlike most of the sea cucumber, this marine species is very rich in mucopolysaccharides and chondoritins and other soft tissues resembling soft cartilage, explaining for the facts that it melts when exposed to the sunlight. It's also rich in other natural nutrients such as protein, vitamins A and C, iron, calcium, magnesium and zinc.

WHERE do i get the GAMAT from?
  • Buy from Indonesia. South of Surabaya, Indonesia.
WHY do i LOVE to eat GAMAT??
  • It's has a nice salty exotic taste. I'm not sure u people able to eat the real gamat or not.
  • It's rich with a lot of natural nutrient.
Taste of Gamat
  • Salty

Simple dish using Gamat
KERABU GAMAT
Ingredients:
  1. Gamat (Sea Cucumber)
  2. Cucumber
  3. Manggo
  4. Chilli, chopped coarsely
  5. Onion, chopped coarsely
  6. sugar half table spoon

Method:

1. Dice Mangoes and cucumber combine with other ingredients.
2. Mix well and serve chilled or at room temperature.







Monday, July 21, 2008

About me.




A name which i prefer here is Adibah Risha, theres a lot of story behind my nickname but it is nothing to bother about, so I’ll skip it. I was born in GH kuala Lumpur, Malaysia on March 19, 1990. I did my early education at SK JLN RAJA LAUT batu 1 (p) KL, then my family and i move to GOMBAK in 1998 and i continued my education at SK GOMBAK UTARA and i finished my secondary school at SMK GOMBAK SETIA, and current study in TUNKU ABDUL RAHMAN COLLEGE, in school of business study in Admin course.


Myself??
  • My height is about 5'5'' inch.
  • Tall enough.
  • I have a half round n half oval face.
  • Iris is black.
  • My eyes shape is modest. not big, and not so narrow.
  • I love my nails

Interest in
  • Book = Reading.
  • YM, Myspace, MSN, Friendster = Chatting.
  • Exotic food, simple food = Cooking
  • Picture = Editing Picture
  • Music, Drawing = Art
Hate most
  • Hypocrite
  • Annoying person
  • Selfish
  • Two-faced
  • Chocolate
  • Snake
  • Lizard
  • Cockroach
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...