Wednesday, February 4, 2009

adibahrisha Diserang?

ok..lets clear up all the thing. Jgn terlalu kebudak-budakkn sgt perangai tu...walhal korg lebih tua dr aku. supose u all yg lebih matured dlm hal ni...aku dah malas nk pening2kan kepala dgn masalah hubungan shbat aku.... aku TAK BERSALAH!

aku baru balik dr holiday. n baru masuk utk ber-online di Myspace. mood aku sgt ceria. xsbr nk berchating dgn kwn2 aku semula. tetapi ade lah satu makhluk manusia ni..masya-ALLAH...ape problem ko weyh??

aku tak wat pape kat ko....
aku tak pernah ckp2 ape ngn ko....
aku tak pernah kenal ko....
aku tak pernah ade niat nk cari gado ngn ko....

pendek kata

"ADIBAHRISHA diserang!" oleh seorang kaum wanita yang hanya kerana jelous? jealous? hahaha...

aku tak cantik,
aku tak kaya,
aku tak bijak,
aku ni naive,

ni pun ko nk jeles kat aku?

huh...wat the Fish la uuuu...

ko patut bersyukur,

TANPA aku, ko tak kn sedar yg ko tu manusia yg paling rugi dlm dunia, buang lelaki cm dia...
TANPA aku, ko takkan tahu, yg ex-Bf yg ko buang hanya kerana impian ko nk hidup bebas tu, adalah dia.

eyh aku pening ngn masalah korg la weyh... ape2 pun. aku tak nk cmpo masalah korg. pndai2 ah selesaikan eh... and plz2... aku pun nk hidup BEBAS dr masalah cmni... jgn cari aku. jgn GGu hidup aku. hidup aku lebih bahagia tanpa kowg berdua. HIdup aku jauh lebih Happy tanPa masalah relationship korg niii!

DON disTurb me ANYmore! sick n Tired dgn LELAKI.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...