Sunday, February 22, 2009

Beginning

hey, guess wat erm i feel like i want to do something new laaa...i feel like why not if i twist it so it become a new thing that can make me much more happier than yesterday..why not kan??

ok.yesterday is jz a story who make up our life, made life much more meaningful...a teacher who teach us to walk by our ownself....without yesterday....erm erm erm..life is zero, such a meaningless.
ok back to the point after a bad 'mukadimah' LOL....

aku nk change life aku. mybe not too late untuk buat A Long List Wish for This Year.LOL...

1. pertama sekali aku sedar ialah aku dah start pakai Tudung/ShawL sepenuh mase diluar...termasuk di Myspace,Tagged, Frenster dan YM....Alhamdulillah...Thanks to my closest fren especially Mai, Nat,Liyana,Shazzy && mereka yg disekeliling aku.

2. aku nak ubah lifestyle aku. i've learn something from him erk i mean one of my on9-ing fren in YM...aku dpt rasekan life dia tu senang...free...n he teach me to make life much more easier...haah tgok tu panjang umur dia baru sebut dia da buzz aku kat Ym ni...hahaha
aku da tak nak bebankan hidup aku memikirkan masalah yg sebenarnye tak rumit mne pun...
- he's D not a real name.

Sharul pernah ckp, boleh tak satu hari tu u berehat and jgn fikirkan n jgn buat comitment awak. you terlalu bz sampai lupe dgn diri u. berehat satu hari tak boleh ke...??

3. Diet...Diet adeeb..diet! hahaha its always like that..every year..kate nak Diet tp gemok jugak. tambah berat bdn jugak...BUt yg happy3 nye..hey i da kurus sikit tau. not really sikit but byk jugak lose. from 33-29...LOL

suke gile..but tetap gumok tp BMI da btol2 stabil..like it!

3. LOVE. Fallen Love again? nope. tp aku syg sume fren2 aku...

yg selebihnye aku akan add nnti2 ok... see ya soon.. nk chating ama fren2 di Ym.

2 comments:

adibahrisha said...
This comment has been removed by the author.
kaizen said...

all the best 4 u....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...