Wednesday, February 25, 2009

ILYSM, KeyrOuL...!

Most of my fren in Ym tau name keyrOuL. but dey don really know siapakah sebenarnye gerangan si KeyRouL ni. Keyroul ni baby mak su aku. disebb kan dlm family nenek aku hanya keyroul je yg masih baby, jadi dia menjadi kegilaan semua cucu2 nenek aku. tp yg paling obses ialah aku. n kdg2 bergado ngn kak mimi bcz nk rebut si keyroul ni..LOL.


baby keyrouL ni so sweeetttt...soooooo cute, soooo tembam, soooo chubby, rase nk picit je pipi dia tu kuat2 cm nk tumbuk je pipi dia tu. sebb geram gile ngn dia. i loVe him so much... actually I LOVE BABY so much! lg2 keyroul ni manja ngn aku..dia knl aku. LOl sebb dr dia baru lahir sampai skang umur dia 5 bulan aku yg jaga dia.hehehe ye ke?

keyroul ni umo je 5 bulan but bdn dia besar cm budak umo 9 bulan n lebih LOL. bdn dia keras. tegap. tak cm baby lain yg satu umur dgn dia...keyroul paling suke tgok kipas berpusing. lepas tu dia gelak2. n kalau keyroul merengek maknenye dia nk kita dukung dia n bwk dia jalan2...kalau keyroul nangis senang je, ketuk pintu lepas tu diam la dia..hahaha cm kes AHMAD ALBAB lak...LOL.. seyes keyroul suke dgr bunyi PIntu..hahaha

Lagi satu, keyroul ni suke org acah dia....bile org acah dia, dia pun ikut gelak...mybe sebb tgok muke org yg acah dia lawak kot...tu yg dia gelak..ape la agaknye yg ade dlm hati keyroul...mesti dia ckp...

" hahahaha kelaka ah org yg acah aku ni...cam lawak sgt la tu acah-an dia..aku gelak pun sje xnk kecik kan hati mereka..."

LoL kalau keyroul ckp cmni kat hati dia...mmg siap la...aku cubit2 pipi dia. ingt senang ke nk hiburkan hati budak2 baby ni....but ape yg penting....aku suke baby keyroul ni.

but hari ni keyroul selesma...kesian dia...dia asyik merengek je..sebb tak selesa ngn hidung dia. korang gune la ape pun care dia tetap nanges, kipas putar ke, korang ketuk pintu ke, korang acah dia ke, dia takkn layan punye...dia tau dia nk merengek je. kesian keyroul.

6 comments:

kaizen said...

btol2....
bdak2 mmg ssah nk jge....

adibahrisha said...

bg i budak2 ni senang nk jg kalo u all tau cmne care nk jage dia n tak nk bg dia byk kerenah.

tp baby biasela..dulu2 pun u ingt u baik sgt ke? sure nanges2 la degil la nakal la...budak2 biase la byk ragam.

bashmvp said...

u pun tau jage baby ek..
hehe

adibahrisha said...

hahha .... i tak puji diri i...ye..but i Love dem.

anas.愛 said...

DUKE xde speed trap?

hahaha :D

adibahrisha said...

u slh port komen ah...hahaha...

ade kot. but tapi tak active lagi...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...