Saturday, February 28, 2009

speeding in DUKE.

Good morning.

Venue : rumahku

wat a great day with the worst condition.... LOL. smlm aku tido about 2.54 am something. (Ym-ing wif my new fren in tagged). so tido, n wake up at 6.30 afta kne siram ngn dad aku. hahaha. not really siram but renjis tak tau la ngn air ape...air nescafe kot. sebb sedap rase dia. hahaha....

venue : lebuh raya Gombak-ampang

aku da bgon tu solat subuh jap. lepas tu kms dapur, umah, siram pkok bunga n about 7.45 aku da mandi. huhuhu...n then kitaorg satu family g breakfast kat kedai nasi lemak Cik Ruhama kat Setiawangsa. aku drive. bile tiap kali aku drive ngn mak aku ni la probe aku. mak aku tak hbis2 talk3...hahha aku bwk tak la laju mne. peraturan jalan sume aku follow. hahaha ni pun mak aku kate aku bwk berbahaya.

Venue : kedai nasi lemak Cik Ruhama, setiawangsa.

ok lepas aku parking keta, g la amik nasi lemak kat kaunter. with my favorite ayam kg goreng. yummy2..sedap...byk la pulak mamat macho2 mkn kat kedai cik ruhama ni. suke aku nengok meka....ade tu atlet kot pakai baju seksi. hahaha seluar pendek. tinggi gile dak tu. kalau dia donggak, hidung dia mesti kne bumbung gerai tu..hahaha pandai la aku kutuk org! aku pun tinggi gak tp tak ler melampau cm lelaki tu. hahaha T I A N G !

Venue : Lebuhraya DUKE.

lepas anta my mom kat shop dia. aku pun drive balik... ayah aku sibuk tido. intan lak menyanyi as usual dia buat bile dia ada dlm keta. Imran? dipakse bc paper kosmo pasal 'Amah naik Hantu' hahaha. Ape la Imran ni. dia g baca ''Umah Nenek Hantu'. benggong btol terkejut aku. naseb leh cover kalau tak tah kat mne keta aku terbang,sebb aku pun join dia bc paper skali.

Ok kita org gune lebuh raya Duke utk balik gombak dr jalan semarak. so...wat de fish! i Like it so Much! da la lenggang. kosong jalan dia...best. ni la time aku nk test thrill... hahah...i Love speed! so ayah aku tgah tido. ape lagy, aku bwk la lebih dr 140 km/j. kalao ade mak aku, sure dia da pkul2 tangan aku n mulut dia tak hbis kumat kamit. hahaha...aduh mak aku ni.

n ape yg aku suke pasal DUKE ni sebb selekoh ke Gombak...tajam sungguh. MENCABAR gile....

i jz like DUKE. so much. hahaha...itu je. cite harini. harap terjatuh cinta!

2 comments:

ARC said...

laju2 la...eksiden kang padan muke
btw, u got tagged dear on my blogger page, and thnx 4 buying me back hahha

aliah kama said...

hahaha ibu2 mmg suke freak out lbh2 kalau anak2 bwk kete :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...