Tuesday, February 24, 2009

Tiada lagy Cinta,Takperlukan Chenta,Atau kaseh mesra...blablabla

Morning Malaysia.
ok mari kita teruskan ke isi2 penting kt pd pg ini. males nk mengomel2 karut.LOL

td aku terbuka satu myspace my fren, n dia mentioned diz word

'Tiada lagy chenta,tak perlukan chenta atau kaseh mesra......' petikan dpd lagu im not sure VE or Ruffedge.

ape agaknye jd pd dia sekarang ni kan? putus chenta lg ke bang? aduh.. anyway p/s to him, anything kalau u ade probe, i'll always be with u here. as fren i akan dgr sume probe u don wori...i takkn saket kan hati u as i used to do it wen im with u LOL. i akan jd serious dgr probe u takkn potong ckp u n takkn salahkan u ..

hahaha

khas utk Sharul Afandi bukan name sebenaR.

adios amigos muchachos pepoL... ;p

3 comments:

Anonymous said...

hehehe tiada lagy chinta...hmmm
Cinta??menda 2 beb??
Orang kata (Cinta Wujud Sejak Dilahirkan
Rasa cinta sedia wujud di dalam jiwa manusia sejak manusia itu lahir ke dunia. Cuma manusia akan melalui tahap-tahap kelahiran cinta bermula dari cinta kepada belaian ibu, membawa kepada cinta kepadakekasih dan akhirnya setelah puas mencari cinta suci, maka akan cinta kepada Tuhan Wujudnya cinta itu tidak dapat dilihat tapi dapat dirasa dan cinta sebenar cinta itu suci murni serta putih bersih)
neh orng kata...lats say kita putus ckp xcinta tp kita bler nengok dier baik punya gan rang laen jeles r pula? skit ati la pulak kan??? kan?? hmmm tiada lagy chinta,xperlukan cinta @ kasih mesra??hmmm -alfredo-

kaizen said...

terpulang pd diri sendiri...
apakah cinta itu...
apakah maksud cinta itu pd mereka...
semua ada pd diri sendiri...
fikir2 kn lah...

MiA mUraZ said...

hUhU cAm sedIh jer...

sesuAi ayat tu dGn kiTe

waaaaAAAAAaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...