Sunday, March 29, 2009

earth hour candLe lite PaRtY

hello guys,
mcm mne dgn earth hour korang td? best?
actually aku ckup terkejut dgn sambuTan earth hour dikawasan perumahan aku. mereka semua tutup lampu. dan aku pasti => we LOVE earth!

sempena earth hour day,kita diseru off lights selama satu jam. dalam masa satu jam setiap orang punye peristiwa yg menarik. mcm tu jugak ngn aku n adik2 aku. kami hbiskan mase 1 jam dengan hiaskan rumah kami dgn candLe. kebtulan pulak parent kami pergi majlis wedding.

jd ape lg aku, imran n intan, buatla candle party kitaorg.











AMARAN!
jgn buat party canDLe begini tanpa pengawasan ibu bapa dan org dewasa!
ok dats all. nk di jadikan cerita selepas 9.30 kami pun sibuk mengemas smua candle2 ni, lepas tu betul2 BLACK OUT! mak aihhh...pdhal lilin smua da pdm da...! lepas tu ape lg cepat2 kunci pintu, g umah kak cham! takut ouh...hahahaha...lepas tu da lepak depan umah kak cham, kitaorg ni sume tgah lapar, ade 9 org smuanye. kak cham soh Daus belanja kitaorg mkn burger da lapar2 ni kan..
tp sebb ramai sgt Daus takut poket dia kering dia kate dia belanJa roti canai je la...waa...malam2 mkn roti canai pun sedap...dlm area pkol 10.15 tu roti canai kami sampai ...ape lg mkn la dgn bestnye dibawah sinaran lampu lilin...alih2 Daus beli 15 keping roti canai. hehehe aku makan 2 keping! ahhhhhhhh gmok!!!

lepas tu dlm pkul 11 lampu da on balik!!! yeayyy...

cite korg ape plak? best tak??



-fine-


15 comments:

anas.愛 said...

congrats2!! huhahaha :D

naz said...

haha!
wow very cool earth hour :)
sayangi lah bumi kita bukan
hanya utk satu jam :)

syarif said...

OOwh, bagus2 earth hour yg berjaya.
Tapi kalau dapat save penggunaan tenaga yang banyk tu, lagi bagus kot. Elakkan global warming pon penting gak,hehehehe. what eva, 2 thumbs up for u

adibahrisha said...

to anas, thanks eh

adibahrisha said...

to Naz, anda mcm mne pulak? huhuhu

adibahrisha said...

to syarif yahya my beloved Bro.... ok broo no probe!

(pdahal telinge aku da pns da kne bebel ngn bro td!) insaf!

hehehe bro, sy tak ckp pape k.

farhana said...

yeah sokongla earth hour..bermakna u pon sokong untuk memulihkan bumi ini..hehe :)

JAMALI said...

muahaha...amazing ...comel-comel gitu...

watch meeee at http://www.joranutama.blogspot.com

JAMALI said...

muahaha...amazing...comel-comel gitu...
watch meee...klik http://www.joranutama.blogspot.com

nia salina said...

nice!!

IrDaNnIe PuTrA said...

hahaha. earth hour is it?
but you ar still on the light even the candle light lorwh..because candle also hv to comeout their heat produce to given the earth coming warm..huhu..that call heat energy.. (^v^)
finally i hv to say.. isn't really to achievie the target.. mybe i just give 65-70% only.
hahaha..
jgn marah seyh.

adibahrisha said...

danny, u pun mcm bro...
yela2, next year, tutup lampu, n candle skali.

eleh mcm u tu off lampu je danny?

joegrimjow said...

cepat la update..hehe

ni kire pencemaran ni
lilin=c02

adie_kun said...

wahhhhhhhh...

meriahnyaaaaaaaa sambutan eart hour..
kat tempat adie ni ha..
umah adie sorang je tutup lampu..
tu pun 15 minit jew..

hahaha..

(^_^)V


anyway.. thanks ek.. coz being my followerz...

adibahrisha said...

hahha 15 minute oso counted wat... kire support jugak la tu.

thanks yah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...