Saturday, March 28, 2009

full class & bomba!

dear pepol2 yg sudi membaca.



hmm nk dijadikan cerita yg panjang aku mengalami kesibukan minda,jiwa, perasaan, fizikal dan mental pd minggu ini.

MOnday
MOnday yg moodY ..mcm biase pergi lecture hall kat DKD. mcm2 biase lewat dan kebetulan lecturer aku tgah bg example pasal activity yg 'consistence' such as always come late to class. n alamakkkk...macam perli aq je! sengal btol!
Tuesday
Tuesday yang tutttt... ah ade test OB. da la soalan dia susah...ahhh
Wednesday

wednesday? wat a day..lepas hbis lecture IHRM, im havin some hard discussion with theva, supose we have to go for FOM tutorial class, but then we decide to study IHRM together. sebb MALAS nk masuk FOM. ok deal! skip FOM. then we go to canteen 2 jz wan to tapau some halal food for me, cz kat hostel, got no halal food. then after tapau, sudenly i change my mind. hehehe, aiseyh ni sume godaan syaitan! aku nk balik umah. penat laaa.... alih2 tu aku mkn je makanan tapau tu kat umah aku. n aku tak study IHRM! cz tertido....kuangkuangkuang... ;p
Thursday

Thursday with pleasure...disebabkan hari ni hari khamis, ia seolah2 hari jumaat bagi kami Group 1DBU11. kerana jumaat off day kami. hehehe. walaupun kelas full hmm mcm biase la kne jugak laluinyee... kls start pkol 8.00 pg. mcm biase aku lewat 20 minute. but oh wow kls baru stat mknenye aku tak la lewat sgt . ish3...
sewaktu lecturer sedang talk2 kat depan 2 jam pertama aku sgt focus nota aku penuh dgn colour2. lepas tu kita org ade rest 30 minute before next lecture. so, me theva n sham jz duduk luar lecture hall dibawah pkok kelapa sambil berborak2 zmn school dulu.
lepas tu 2 jam seterusnye. i cant study anymore! fULL! saturated. i cant hear u anymore Mrs. suji kuti. im sori. i end up with jz lookin at my IHRM note cz pkol 2 tu, kami ade test IHRm.
sebelum menjawab test Mrs. Anura, my best lecturer ever in TARC, aq begitu teruja melihat T-shirt one of my classmate. so cute la T-shirt dia yg kebetulan duduk didepan aku. ade star2, mickey mouse, so sweet. sori picture tu quite blurr..
we havin a great IHRM class today.lepas test kita semak kertas tu same2. n i got 40/50. consider ok la... kot kn Mrs.Anura?
here! lepas habis class Mrs. Anura yg sejuk2 tu, aku pun drive kereta aku ke smKGS. aku teringin la plak tgok dak2 Bomba aku. yg dah 2 tahun aku tinggalkan... hmm hujan masih turun dengan renyai2. cuaca sgt sejuk. tp aku kuatkan hati aku berjalan ke skola lama aku. org pertama yg aku nmpak Zul kat kantin. ape mamat tu buat kat sini? tak de kelas ke sedare aku tu. tak habis2 nk monitor dak2 scout dia.
well lepas tu aku naik kat court. environmentnye masih mcm dulu. sejak aku form 1 sampai sekarang ni, court tu tak pernah sunyi dengan budak2 kawad, BOMBA,PKBM,SCOUT,KRS,ST JOHN, n dak2 basket ball.
ni dia. aktiviti PT dak bomba. aku sgt kecewa sebenarnye dgn dowang. dah nk lawan pun, still sikit yg dtg. ok2 aku tau hujan, tp dulu pun time aku hujan gak, leh je full barisan tu. ni da tak de keja la bdk2 ni, g wat PT kat atas bukit. ngok ngek sungguh. main2. tp aku rindu nk jd mcm mereka smula, bumping, wat star, kne starlite, kne tampar ditampar menampar, i missed dat moment so much....
but dgr cite dr Ema, dak2 bomba ni makin besar HEAD! tak nk dgr ckp org btol jugak tu, aku plak yg jd takut ngn dowang waktu aku tgok dowang tu..tak hbis2 cm nk jeling kat aku.
aku harap ade org yg dtg cuci mereka2 ni. cm En.ikhwan ke kan? mcm zaman2 aku dulu..cececeyh...
ok sampai sini jela. pjg btol ni kan? boring lak aku nk cite neh.
adios amigos pepol. ;p
-fine-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...