Friday, May 15, 2009

Dondang sayang si stomach ku.

hey, selamat petang dan salam sejahtera buat bulan dan bintang diangkasa.. hari ni...tade ape yang berlaku dalam life aku. mood? mooda moodi aku sangat baik...tak de pulak benda2 yang buat darah aku naik harini. dan aku sangat ceria. bateri dan motivasi diri sangat tinggi. huahuahua.

Tapi satu je la yang kacau sikit. aku lapar weyh!!! perut aku dah buat dOndang sayang daa ni...alahai... lapar betol arini. tadi pg rasenye aku tak makan ape2 kot selain daripada nasi lemak. hehehe juz macam biase laa...ingat nk lunch maggi je. alaa...makanan org single la katakan... lepas tu tgok maggi da hbis. so bukak la peti sejuk.

Rasenye bahan nk buat salad cukup ni. Arini aku juz upload je picture dia. takkan la korang tak reti wat salad kan. aku malas la nak cerita panjang2. sebab aku dah tak sabar nk makan sebab da lapar sangat. hehehe





itu sahaja berita untuk hari ni...kalau korang nak tau sambil aku tulis post ni, aku makan sekali salad tu. sebab dah kenyang sangat, thats why aku stop membebel...kalo tak....lagy panjang ayat2 cHenta aku kat post ni... lol. ok la...kalau rajin mungkin malan nanti aku tulis lagi. tapi tak tau nak post pasal ape. ok la pepol. selamat makan. perut aku da full da ni...ish mne tak gemok! makan sambil on9. waaaaa....
adios pepol.

3 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

LOL.. aku tak gemok2 pon mkn smbil on9.. hahahha dlu kini dan slamenya ;DD

naz said...

rajin gila. i rajin makan jer:)

zaidharis said...

encik,
nak keje tak?
tukang masak?
owh,
besok datang inteview ok?

thanks.

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...