Wednesday, May 13, 2009

kanak2 yang semakin membesar

malam ni. panas betul. walaupun hujan petang td, tetap rase panas. tu laaa ni sume salah korang! suka sangat cemarkan dunia ni. bakar sampah, buang sampah, buat sampah...dunia ni panas sebab korang..korang korang...dan aku kot. hehehe


hahaha tibe-tibe aku teringat beberapa tahun dahulu. time tu rasenye aku dan kawan baik aku ni masih lagi berumur lingkungan 9-11 tahun. kecik lagi. dia je la kawan baik aku. aku dah tak de kawan lain da kat area umah aku ni selain dr dia.

kami pergi skola bersama dr darjah 2 sampai la tingkatan 5. lame kan? hahaha

Waktu kanak2 kami ni lasak sikit. main basikal, Mandi hujan sama2, Karaoke lagu Westlife, Britney sama2, Tangkap Berudu, Tangkap ikan, waaaa...rasenye cepat je masa berlalu.


haha..sekarang dah besar, dah buat hal masing2. dan aku happy tengok dia happy bersama boyfrend nye. dan aku sentiasa mendoakan kebahagiaan mereka. aku nk makan nasi minyak dorang ahh..suke sangat tengok dorang bersama.



Milfa & Edi
blog kali ni memang aku nk tujukan untuk mereka. tahniah weyh.
hahaha aku nak lepas ni gambar aku ngn boyfren aku plak masuk kat blog ni..cewahhhh...hahah mimpi la aku. mambang pun tade! blablabla...hahaha

adios amigos.
Adeeb

5 comments:

joegrimjow said...

ku pon da besoo

adibahrisha said...

mung beso ke?makin keding ku nengok mung ni...

since1990 said...

ohhhhhh die bestfwen kau dr kecik ek..bawu tau..ngeee

sYeNgEt ke senget?? said...

wah wah milfa bahagia gile kotttt
agak la.. korg sgt2 close dlu ;D

milfa said...

wat the heck??? haha..aku baru prasan bnde alah ni...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...