Wednesday, May 27, 2009

Love Munky

pepol. its 11.50pm malaysia time. mate aku da mengantok gila. mahu saje aku terjun atas katil. tutup mate rapat2. dan zzzzzz....tp jiwe aku memang rase something wrong. aku nak menulis dan post new entry dlm blog aku ni.

malam ni memang aku takde tajuk yg specific. kesian mushana, aku pulun otak dia habis-habisan tadi supaya bagi aku idea ape jenis post aku nak tulis malam ni. tapi idea dia sori to say...mmg boring sungguh. dia suruh aku merepek pasal H1N1 laaa...pasal lecturer aku laa...ape laa..memang tak menarik kan? hahaha..

erm telinge aku skang ni tgah dengar lagu slow...tajuk dia 'BIla Rindu' by VE. lagu ni lagu lama. dan lagu ni byk btol kenangan aku dgn 'Luv munky' aku. [direct translate 'cinta mOnyet' ] hahaha
tak pyh la aku cite panjang2. cite tu pun da lame aku buang dlm memori headBrain aku. malas da nak ingat. yang pastinye satu hari tu [f.3] aku nk ke Tuition centre aku sebelah Plaza Idaman, dan aku terserempak 'dia' dan perempuan lain tgah makan kat satu restoren ni.


haha macam biasa. aku berpura-pura cool. DAMN! EGO! yes! Yes! memang aku Ego. so wat? I don give a damn. walaupun saat tu aku rase macam nak lari je dari situ. but apa yang aku mampu buat? aku hanya mampu tersenyum je.

Bile balik rumah. mood? tak payah cakap. totally out of Coverage. hahaha Telefon aku? ntah kat sudut mne aku campak. aku terus terjun atas katil dan menanges macam budak kecik tak dapat makan KFC. ntah laa...lepas tu tah macammana lagu ni tibe2 muncul mlalui speaker radio dibilik aku. mmg ngam! dgn situasi aku saat tu. menJadi-Jadi pulak sedu sedannye..hahah Benci btol bile teringat balik kisah ni.

ape2 pun impact nye kisah ini kepada aku ialah. i don really trust 'LELAKI' . NO MORE. jgn buat janji kat aku. sebab 10 dari kate-kate korang 1 pun aku susah nak percaya.


tu je kot. adios.


7 comments:

Mitsuo said...

sorry terpaksa komen kat sini. awk tak leh komen ke kat pos di blog sy? biar betul?

joegrimjow said...

aiyook
apsal susa nak tgal ni...

naz said...

wanita juga sama :)

adibahrisha said...

tgok wanita yg mcm mne laaa

kaizen said...

laki ke pompn ke...
same jer...
klo player tuh...
player gak...
dua2 ak penah tgk...

Anonymous said...

entah 2 awak jew kata...

ramai lagi leleki yang boleh dipercayai....

x semua buaya....

knpa perlu hukum diri dengan x percaya pada lelaki?

kat umah awak da x lelaki nama papa, daddy kew ayah or whtevr.....

junjungan mulia kita siapa?
dia 2 ajar umat dia tuk apa?

kalo x buang perasaan 2 skang x nak kawin kew nanti?
nak jadi andartu?

hehehehehehehehehehehehehehehehhehehhe

so sory kalo bnyk sgt tulis

adibahrisha said...

yg tu lain punye kes la..

sy pun nk kawen gak.. dan tentulah husband sy nanti seorang lelaki.

sy cuma masih tak dpt jumpa lelaki yg betol2 boleh dipercayai.

bukan nk ckp ape..tapi seyesly..susah betol nk percaya lelaki ni. tah tak tau knpe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...