Monday, May 18, 2009

unexpected shoping event.

hey korang. mcm ni jela senang cite. aku malas gile nk membebel hari ni, jadi aku upload je la pic ni k. lg pun mood tade maaa...penat seyh. 1 ari travel...pergh..kaki aku da lenguh da. and tangan aku pun rase macam nak patah. klo gerak-gerakkan tangan ni da boleh dengar da bunyi tulang dia reput. hahaha.. macam cite P.Ramlee daaaa....


kreekkk kreeekkk kreeekkk...... oppsss...seem like i've to Minum Anlene la...hahaha







  • Pagi2, sy bangon, gosok gigi dan tidak lupe mandi sekali.
  • kmudian ayah sy ckp, gi anta mak g keja.
  • "Ok, no probe." [pdhal dlm ati, ngantok gile..wooooo]
  • Drive...drive....drive...meluncur laju je kat Highway DUKE.
  • lepas tu bile turun kat Jln Semarak je, ini la View nye. Jem. stuck...ooowooowoow[buat bunyi cm Sin Chan tau] *Faint. Die laaa.... i hate JAM.
  • Gambar diatas ni around 8:15 minute in Lebuh Raya Duke-Jln. Semarak. View biase di KL.
  • Lepas tu drop mum kat Selangor Dredging. n aku speeed balik ke GOmbak smula.
  • Berhenti kedai mamak. beli Roti teluQ.
  • Around 11.30 mak aku call suruh amik dia. dia dmm. n nak balik.
  • Drive lagy. kali ini bersama Intan yg sudah pulang dari tadikanya.
  • masih menggunakan jalan yg sama. [Jln Semarak]
  • juz bandingkan kedua-jalan ini. sy ambil sekitar jam 8.15 dan 12.20.
  • kosong kan jalan tu? seakan-akan berada di planet yang lain. dengan pokok yang tinggal ranting tu...hahaha tak cantik Btol KL ni!
  • Cubela korang tgok Langit waktu pagi dan waktu tengahhari. jauh sgt bezanya. banyak pencemaran! ooohhhh HELP me! i need more trees.
Kemudian bila saya ambil mak saya, dia kelihatan sungguh sihat. berdiri tegak menanti sy. 'Si Drebar'. aik tadi kate demam. so mak pun masuk keta. mak cakap, kita pergi Sogo. nak beli barang kejap.
Huh wat3? sogo? aku pandang baju aku. T-shirt Kumal. Koyak2, Pakai seliper Toilet... & & Thanks God, aku pakai Jean. Tu pun Jean Lusuh.
ooohhhh god. aku tak percaya. aku g shoping macam ni skali pakaian ku. ahhhhhh nape la tak ckp awal2 nk g shoping!
  • Gambar yg kabur itu aku amik di Ladies Level in Sogo. bahagian Kasut Scholl. cari kasut tok my mum. sengaja sy kaburkan. sebab ...baju sy buruk. hahahah oh God!
  • kemudian lepas beli 2 kasut tok my mum. kami pun pergi makan kat McD ...food court dia.
  • Lepas tu kami pergi SSF. beli barang hantaran kazen aku. ohh tuhan.





  • 1. gambar skola rendah aku yg di kelilingi Hutan Bangunan. Sk Jln Raja Laut [P]
  • Cantikkan ex skol aku. hahaha..weyh binggit tau tak skola kat situ.
  • Kami on The way balik.
Aku tetap anta mak aku ke KLinik. sebab dia lepas shoping terus demam balik. hahaha



Tadi kami Dinner Mc.D juga. hahhaa diet sihat RAKYAT Malaysia. huhuhu...wat a Day... penat btol hari ni.

tp aku saket perotttt..waaaaaaaaaa salah makan kot....LOL
ok la pepol itu sahaja.

adios amigos.
eleh, aku ni tadi kate tak nk ckp banyak, tp rasenye aku tetap selitkan sedikit bebelan aku. hahahha
blablablablabla....
nite.
.

3 comments:

Azfar R. said...

diet aku lagi sihat.
makan bege kambing sampai 2.
sure kene darah tinggi.
hoho.

adibahrisha said...

hahah bege kambeng? uyoooo..selera plak ko makan bege kambeng....

aZRi aZLaN said...

sbb kmo mmg suka membebel. dah xda da entry menakutkan. kmo bole jenguk ke blog sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...