Thursday, June 18, 2009

College Traffic news



Hey pepol. oh well aku tak tau la ape kne nye dengan aku malam ni. kerjanya nak marah aje!!! eee...geram! aku geram dengan semua perkara disekeliling aku hari ni!


pertama sekali dan yang paling Top Meletup! dalam kolej aku Jammed!! hey pepol, aku tak pernah lagi dengar ade kolej jammed. kat luar kolej jammed aku tak kisah. ni dalam kolej!!! Oh my God!



Pagi2 seawal 8 pagi. jalan ke kolej aku jammed!





sejak sebulan lepas, kolej aku jammed selepas kemasukan junior. aku tak tau la banyak sangat student loaded ke atau ape. memang kereta berlambak. kat blakang kolej sampai takde parking kosong dah. all full! kawasan TUNDA, pun dorang parking keta dorang.


ALASAN? NO parking! Luar Depan kolej. Oh tuhan, memang! kiri kanan jalan penuh kereta. Dari sebesar-besar MERc, BMW, Mazda, Pajero, CRV, honda hingga la ke kancil...tu kes tak de sticker laa... so memang totally tak leh masuk dlm kolej.





bile masuk dalam kolej...ni lagi satu kes..bikin panas je, jammed! nak masuk kolej je jammed. memang harapan laa nk dapat parking! Tempat Parking yang seluas 2 kali besar padang bola sepak FULL! Parking 3 kali besar padang bola, FULL!





parking in front of Library! Damn, FULL! so where else? ah parking belakang..OPsss..no student vehicle are allowed to enter! tak payah cakap. Pun FULL dengan kereta STAFF!


So kini tinggal kiri dan kanan jalan kolej yang jadi mangsa. Tempat yang tulis NO PARKING, jadi sasaran Parking. hahaha kelakar je bile semua kereta tu dpt surat cinta KAler pink dari Mak guard dan kereta mereka di RANTAI. hahaha kuang kuang kuang.



semester kali ni, memang banyak kereta dapat sticker. Yang peliknye, da tau parking LOt tak cukup kenapa la mereka kluar kan sticker banyak sangat? susah tau nak cari parking.

setiap petang nak balik pun jammed jugak. tadi bape minit tah aku amik untuk kluar dari kolej. padahal tak lah jauh mane parking lot dengan main entrance. Kim cakap, aku jalan kaki lebih laju dari naik kereta. ahaha

sabar je laaa....








itu sahaja berita traffic pada malam ini,

berita disampaikan oleh saya.


salam.


Adios amigos

8 comments:

.hana. said...

ouhh patot la..
bru2 ni gk,aku lalu sblh kolej ko,otw blek umah ikut lrt melati tuh...
penuh gk tmpt parking haha ^_^
sabo je la diba...

.hana. said...

ouhh patot la..
bru2 ni gk,aku lalu sblh kolej ko,otw blek umah ikut lrt melati tuh...
penuh gk tmpt parking haha ^_^
sabo je la diba...

.hana. said...

ouhh patot la..
bru2 ni gk,aku lalu sblh kolej ko,otw blek umah ikut lrt melati tuh...
penuh gk tmpt parking haha ^_^
sabo je la diba...

Anonymous said...

senang2 tdo je kt umah.
xpyah g class.haha.
jam pon x.

naz said...

kl traffic takde ker?

adibahrisha said...

to hana ; yeah aku terlupe korang leh tgok kolej aku dr LRT.

to anonymous ; im sure u muz b some1 in my fren list kat myspace yg sedang bercuti dan sengaja menjeleskan sy kan?

Anonymous said...

erm ntah!!
agaknye kot.
secret admire u je.
haha~

adibahrisha said...

hahaha....yelatu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...