Friday, June 26, 2009

cryin inside

salam. let me go straight to my point.

im not sure is it me who writin diz entry or another person inside me. im not sure whether now aku ni Suwaibah atau adibahrisha. *confused. macam kes jacob n warewolf.

entah la kenapa semenjak dua menjak ni. aku lain betul. mood aku sentiasa berubah, oh tuhan ini hormone punye kerja ke ape entah. binggung aku dibuatnya. sedih betul. serious! macam tengah berperang. hati aku kacau! jiwa dan minda aku serabut.

aku hilang punca. memandang blog macam tiada perasaan. entah kemana sayang 'menulis' ni hilang. 'Idea' entah bercuti kemana. 'kata' hilang tak de tanda. 'gurau' ku kaku kekok kelu. can some one show me guide me or gimme back my life.. i need 'me'! exactly 'me' like few month before. i need myself. bukan diriku yang kini. aku mahu yang haritu punya.

korang ada jumpa kat mana2? bagi ah balik diri aku yang dulu, aku tak nk jadi macam ni. moody sad all the way. aku nak diri aku yang pandai buat lawak tu. aku nak gelak. i feel bad kalau aku macam ni. sad sad moody moody takde perasaan . sensitif, tak sensitif.

aku takut btol. takut dengan keadaan mcm ni. korang bglah idea mcm mana aku nk cope dgn probe macam ni. plz pepol tell me wat shod i do.

9 comments:

kaizen said...

ade prob ker???

.hana. said...

whoaa first things first,diba...
maybe u tgh depressed tuh...
there's some problems dat u cant take it over by urself,so u juz keep it inside urself..
and believe me,diba,mmg susah n bahaya sbnrnye cmtu..
aku pn tgh depressed sbnrnye skrg..ade la sbb2 nye....
brdasarkn pglmn aku la (eceh ayat xley blah ^_^ ),ko kne cube gk alihkn prhatian ko drpd trus fkirkn perasaan ko tuh...
go out,hang out with ur frenz n fmly...
distract ur mind for a while...
secondly,time2 cmni pun aku mcm lost about myself...
mcm kita nk cri identiti diri kn??aku pn prnh rse cmtu bru2 nih...
so,ko kne cube gk la utk xtrlalu fkirknnya...
time ko kne study,ko study...
bila dh ade mse lapang,bru ko fkirknnye...
^_^ i hope dat helps...

Anonymous said...

TAKE UR TIME!!
cari blk kemana 'hilang' suwaibah or adibahrisha.hidup baru sempurna kadang2 ceria kadang2 moody je.klau asyik2 hepy go lucky je xbest jgk kn?jgn pening2 serabutkn lagi otak tu.relax k.bnyk2 dktkn diri dgn pencipta yg satu.cayok2 'A vs S'.hehe

naz said...

make it slumber. no need to push urself lar:)

adibahrisha said...

to hana; thanks hana. memang btol ape yg ko ckp. ade sesuatu yg aku simpan dan aku tak boleh bg tau sapa2..dan ia menyeksa jiwe aku. sedih sebb aku tak tau mcm mne nk luahkan perasaan aku time ni. aku tak tau mana kawan aku yang boleh aku luahkan perasaan ni.

but thanks hana. aku apreciate ko sanggup nasihat aku. thanks sekali lg.


to anonymous ; you buat hati i berbunga. trima kasih sebb bg semangat.

n terima kasih sebb sanggup bc luahan hati i. sape2 sahaja diri u, next time tolong la bgtau n tulis nama. at least i tau ia adalah u dan bukan 'org misteri'.

to Naz; i try my best to make it slumber-plumber...but i jz cant. the harder i try to forget 'that thing' lagi teruk jd nye diri i. ii jz need him to know how much i missed him! i missed him! yes pepol i missed him so much! so much till my tears mcm asyik nak kluar bile i ingt pasal dia.

diz is really not fair!! unfair!

zaidharis said...

kau cuma perlu rendam kepala dalam perigi, baru kau tau bernafas itu susah. hehehe~

dunia mencabar orang-orang yang mampu.

apa-apa pun, kau kena tau besokbesok belum tentu lagi ada, dan hari ini kau cuma perlu gembirakan sesiapa untuk dikenang besokbesok itu.

=)-->aku melalut.

adibahrisha said...

ya aku tau kau melalut.tp aku dpt point ko...thanks

Excel Management said...

Let it be, be happy always..

Puisi, Syair, Poem?

Miyuki,TheCombatButler said...

tido.
sblm tido doa2 esk akn jd hri yg terbaik.
bgn tido tgk cermin pastu puji diri.."how cute i am" then mandi (pastikan betul2 rsa bersih).
plih pkaian ikut selera.
buat la sarapan. biar rasa segar.
pastu. baca bismillah. kuar umah!
open ipod then..ur new life begin..! gud luck! ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...