Monday, July 27, 2009

I wont ever forgive u! NEVER!

ya allah. kau sabarkan lah hati aku.


menggelegak, sungguh aku tengah marah. Marah yang amat sampai nak nangis. sungguh!! Sungguh!! Sungguh aku benci kau! Rasa memang aku nak je tampar ko tadi! nasib baik la aku waras lagy. kalau tak memang da sebiji penumbuk kena kat mata ko!


eh korang gambar ni 200% bukan muke aku!

My Bro.

salam.

hi korang. maaf eh sebb da lame btol tak menjengah dalam blog ni. sebenarnya aku memang busy dengan assgmnt2 aku. sem ni baru aku rasa macam seorang pelajar, yang menjalani hidup2 yang penuh dengan warna2 dikolej.

bunyi macam menggembirakan. tapi secara realitinya aku hanya nampak bayangan hitam. kelabu. sungguh meletihkan. acap kali aku mengeluh. tapi tiada siapa yang mengerti melainkan mereka yang menggalaminya.

oklah. berbalik pada tajuk blog aku malam ni. aku dapat inspirasi menulis malam ni daripada bro aku sendiri. pelikkan. sejak bile tah aku ade abang. tapi ini abang lain. he's my adopt brother. Syarifuddin yahya.

sory bro tak minta kebenaran u, utk tulis pasal u kat blog i. sebab u da lama menghilang. hahaha.
ok kita pergi zaman silam plak. flash back macam mana aku leh kenal ngn bro aku ni. dia tu abang sepupu kepada ex boyfren aku. so knl2 tuptuptup jadila abg angkat aku.

da bape tahun tah. almost 5 years kot. aku memang anggap dia mcm bro aku sendiri. aku rasa mcm aku ade abg. macam korang rase la. jd aku tak perlu jeles kalau ade orang yang nk poyo2 lagi yang mereka ade abg sebb aku pun ade abg gak.

Dia banyak bg nasihat kat aku. and aku banyak ikot perangai dia, hahaha. macam memang dilahirkan utk jd adik dia. hahaha. aku ni pemalas, ikut prangai bro kot. tp headbrain aku ade pusing2 sikit. tp bro tak. dia punye headbrain memang genius macam jimmy neutron.


ape lagi ya, bro ni kadang2 menyakitkan hati gak. sebb dia ni jenis lembut. aku plak jenis kasar. bile aku soh dia marah aku, dia sibuk puji diri dia. dia cakap dia ni sweet talker. tak leh marah2. eeeeeeee time tu memang aku rase nk sekeh je pale dia. sebagai seorang abg mereka perlu lah sedikit garang and tegas. am i rite? tapi bro tak. dia baik!


Lagi, erm bro aku ni seorang yang jiwang atau aku memang tak faham ngn perangai orang dewasa2? korang tak tau, status dia kat facebook pergh bikin mate pusing2. tapi aku terima ia sebagai kelebihan bro. wink ^,^


Lagi satu, walaupun bro jiwang, tapi dia selalu mintak nasihat 'cinta' dr aku. hahaha ape la u ni bro, mana la i ade bakat jd 'DR.LOVE'. lol. tapi takpe, walaupun aku takde bakat, aku tetap bagi sedikit tips2 utk bro. special utk dia je. orang lain yang nk dptkan khidmat nasihat diminta buat temu janji dulu ya. haha
Ape2 pun aku bangga sebb ade bro mcam dia.

ok la itu shaja buat masa ni. ade sape nk berkenalan ngn bro aku? ah, datang la ke sesi temu duga nanti ya.
salam. adios amigos.
.

Thursday, July 9, 2009

1234

hey korang2. erm sehat ka? erm tatau nk cakap pe. jz nk bgtau yg kebelakangan ni busy gile tahap babun dilautan ahhh...memang superb busy. hehehe tapi ended up dengan on9 je tiap malam. Ceh, memang taleh harap toi ah aku ni. tp takpe. janji kita happy.

erm sebenarnya aku tak tau nk tulis ape. but aku promise, bile aku free, aku akan study balik entry2 aku sebelom ni. sebb aku dah lupe macam mana nk menulis macam dulu lagi. Headbrain aku mengalami masalah sikit buat masa ini. sebab sem ni memang aku agak ke-busy-an.

well arini khamis. esok jumaat kls full dr pagi ke petang. sabtu aku ade program MAISA. well i don really know wat MAISA is all about. later on saturdy nite i'll write about it.

sekarang ni aku jz nk remind myself yang i've 4 thing to do before i sleep.

1st--> Do improvement on Function in GSC webpage.
2nd-->Find info about MAS vs AirAsia
3rd--> Calculate Ratio on Cocoland Bhd.
4th-->on9

oh tuhan..... heheh tapi kalau korang nak tau, ke-empat empat kerja tu aku skip . sebab aku da ngntok. well nite pepol.
Adios amigos mucachos berambOSH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...