Thursday, July 9, 2009

1234

hey korang2. erm sehat ka? erm tatau nk cakap pe. jz nk bgtau yg kebelakangan ni busy gile tahap babun dilautan ahhh...memang superb busy. hehehe tapi ended up dengan on9 je tiap malam. Ceh, memang taleh harap toi ah aku ni. tp takpe. janji kita happy.

erm sebenarnya aku tak tau nk tulis ape. but aku promise, bile aku free, aku akan study balik entry2 aku sebelom ni. sebb aku dah lupe macam mana nk menulis macam dulu lagi. Headbrain aku mengalami masalah sikit buat masa ini. sebab sem ni memang aku agak ke-busy-an.

well arini khamis. esok jumaat kls full dr pagi ke petang. sabtu aku ade program MAISA. well i don really know wat MAISA is all about. later on saturdy nite i'll write about it.

sekarang ni aku jz nk remind myself yang i've 4 thing to do before i sleep.

1st--> Do improvement on Function in GSC webpage.
2nd-->Find info about MAS vs AirAsia
3rd--> Calculate Ratio on Cocoland Bhd.
4th-->on9

oh tuhan..... heheh tapi kalau korang nak tau, ke-empat empat kerja tu aku skip . sebab aku da ngntok. well nite pepol.
Adios amigos mucachos berambOSH

2 comments:

Anonymous said...

klau letih penat xbermaya ke skip je suma keja tu.
health is more important right?
bcuz if u headache,tension u can't to concentrate watever u wanna do.better go to sleep.hehe:-D

Power Renjis said...

http://lawaktoday.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...