Friday, October 2, 2009

main masak-masak.

Pagi tadi aku dilanda saket perot yang teramat. perut aku spin mcm mesin basuh. saket gile i tell u! untuk hilangkan saket aku sambung balik tido aku.
bangon dari tdo area pkol 12.30 tu aku garu2 kepala dulu. Tak tau nak wat pe. Bangon2 je blurr gile.

Kali ni, aku saket perot agy. tapi aku tau ni saket perot takde sebab lain selain dr mengalami kelaparan tahap global...

aku nak pekena nasi lemak. since time tu dah tengah hari. aku dah takde nafsu dengan nasi lemak. aku nak sesuatu yang aku boleh cepat sediakan. tapi aku taknak makan fast food. ie; Mee maggi?? NOnonono...~~~

Abg ckp, fast food tak baik untuk kesihatan. ecececeh.

Hmmm da tak tau nk masak pe. so g dapor kluarkan barang2 untuk masak bihun goreng. tu je kot makanan yang cepat disediakan dan yang penting sekali ia bukan fast food!





Erm klo korang nak tau resipi dia juz buzz me k. HUHuhuhu.. Secret recipe ni...takleh di publish.
hahaha mangkok hayun tol!

Selamat mencuba!

Thursday, October 1, 2009

Fallen love to someone i never imagine to fall to.

hello people...

erm should i start my reunion with an apology? oppss sori, kebelakangan ni aku busy gila. nak on9 pun tak sempat. ini kan nak menulis.

ecececeh tak tau la kenapa tak sempat sangat tu kan? aha yang penting nya kini aku nak kembali aktiv disini. menulis dan menulis.

ok, berbalik pd tajuk diatas. erm aku nk announce yg aku dah pun jadi hak milik seseorang yang aku tak pernah terfikir langsung akan menjadi milik dia..

well, he's a nice guy. rajen, aha tak nak la puji dia banyak2. tapi tu la dia.
aku harap dia sabar ngn prangai aku yg banyak songeh ni. huhu. korang doakan la k.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...