Friday, October 2, 2009

main masak-masak.

Pagi tadi aku dilanda saket perot yang teramat. perut aku spin mcm mesin basuh. saket gile i tell u! untuk hilangkan saket aku sambung balik tido aku.
bangon dari tdo area pkol 12.30 tu aku garu2 kepala dulu. Tak tau nak wat pe. Bangon2 je blurr gile.

Kali ni, aku saket perot agy. tapi aku tau ni saket perot takde sebab lain selain dr mengalami kelaparan tahap global...

aku nak pekena nasi lemak. since time tu dah tengah hari. aku dah takde nafsu dengan nasi lemak. aku nak sesuatu yang aku boleh cepat sediakan. tapi aku taknak makan fast food. ie; Mee maggi?? NOnonono...~~~

Abg ckp, fast food tak baik untuk kesihatan. ecececeh.

Hmmm da tak tau nk masak pe. so g dapor kluarkan barang2 untuk masak bihun goreng. tu je kot makanan yang cepat disediakan dan yang penting sekali ia bukan fast food!





Erm klo korang nak tau resipi dia juz buzz me k. HUHuhuhu.. Secret recipe ni...takleh di publish.
hahaha mangkok hayun tol!

Selamat mencuba!

5 comments:

Anonymous said...

nampak macam menarik.tapi rasanya ermm sedap ke nih?hehe

adibahrisha said...

eh of kos la...mak sy ckp klo nk tau makann tu sedap ke tak, tgok mcm ne care dia present makanan dia.

lol.poyo gile kot aku ni.

xtau la sedap ke tak. depend on selera masing2.

Anonymous said...

ade resepi roti canai x?

Anonymous said...

yang penting sedap mata memandang=))

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]photo software downloads, [url=http://firgonbares.net/]nero 9[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy a software filemaker pro 5.5 hack
filemaker pro 9 [url=http://firgonbares.net/]free nero burning rom serial number[/url] buy bulk email software
[url=http://firgonbares.net/]adobe website software[/url] purchase linux software
[url=http://firgonbares.net/]advantage software canada[/url] pda office software
Mac Readiris Pro [url=http://firgonbares.net/]2 Mac[/b]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...