Friday, January 14, 2011

FAB's Accessories Third Batch

Morning Blogger & Visitor. Glad u're here today. JOM Browse our Accessories. Btw Price is Different from Our Facebook. so, Kalau u all nk order , u all cakap u all nk follow price from Blog! & Follow our Blog to Enjoy mOre Free gift From us.
Price is not include Postage. Postage RANGE: RM 4- RM 6
Depend on Customer Preference.

Majesty Yellowish Ring
RM 11

Queen Rich Ring
RM 12
Baby PiNK BUTTERfLy Ring
RM 12


mAJESTY qUEEN pURPLE rinG
RM 14


Purple Classic Ring
RM 12




Oval Classic YelloWish Ring
RM 13

wHITE dONDANG lONG Necklace
RM 24

diamond Goldish Long Necklace
RM 24


Monday, January 10, 2011

Penghargaan Buat Customer.

Selamat Petang Bloggers! Dah habis Cakap Pasal AJL? Btw Tahniah Untuk Ana Rafali. Ramai yg mempertikaikan Kemenangan Beliau, apa2 pun adat bertanding. Biasa la tuuu..

Okay Hari ni i nk dedikasikan PoST ni untuk customer2 ForeverAdeeb Boutique. Shut-up tak Shut-up Kami da beroperasi 4 bulan lebih dan alhamdulillah kami dah ade 150 lebih customer tetap. Ber million2 Tankiu untuk korang semua yg support FAB selama ni.

Selama berurusan dengan Customer2 FAB, tak dinafikan banyak yg sy pelajari dari mereka. Maklum la org baru dlm bidang ni kan. Tapi apa2 pun saya sgt seronok dengan mereka semua. Banyak kenalan yang sy da kenal. Kalau dulu say Hi -Bye2 je... skang da jadi best fren. Kalau dulu Fren hanya Sepuluh Orang skang da beribu2.

Macam2 ragam saya da jumpe. Tapi Korang Memang yg terbaikkk ! Sgt supporting, Sgt gorgeous, Sgt Friendly. Oooo n tak lupe jugak ade customer sy tuuu sgt Happy go Laki orgnye.. Seronok tawww! TQ korang. Love u all sebb sudi jadi customer kami & sudi share photo. Korang memang superb la!


Customer : Nurul
Accessories : SQuare Purple Ring
Customer : Iela
Accessories : Volkswagen Long Necklace
Customer : Jiha
Accessories : 3D Love Letter Long Necklace
: Smarties Bracelet


Customer : Amoi
Accessories : Classic Owl Long Necklace
: Smarties Bracelet



Customer : Rini
Accessories : 3D Love letter

Customer : Rebecca
Accesories : Oval Locket Long Necklace


Customer : Aida
Accessories : Magnetic Bracelet

Customer : Jue
Accessories : 3D Earth Long Necklace

Customer : Sy pun Customer laaa ^^ hehehe
I do have Few Fav accessories. yang kadang2 memang sy tak jual. sebb ia sgt authentic and classic and Unique and sangat jarang dijumpai di market.
Apa2 pun , Keep viewing our blog! MOre accessories will be uploaded Soon! and Price yg sgt2 murah!!!

Sunday, January 9, 2011

Long Necklace First Batch

ForeverAdeeb Boutique
registered under CCM : ( 001998130-D)

Introduced our Long Necklace Collection

Length : Bawah dada 34-37cm
Sangat sesuai untuk yg berhijab!

Bronze Wire Urban - Long Necklace
RM 11

Classic Giant Leave - Long Necklace
RM 26

Classic Art Of Love - Long Necklace
RM 25


3D Love Letter - Long Necklace (HOT ITEM)
RM 25



Palace Key - Long Necklace
RM 25


For more accessories, keep viewing our album! Stand a chance to get A SPECIAL FREE GIFT with the purchae of RM 30 and above! Supporting us! See us here
Happy Shopping Ladies!

ForeverAdeeb Boutique

Holla people. Now our Boutique available in BLOG! JOM browse!

FOREVERADEEB BOUTIQUE
Registered under CCM: ( 001998130-D )

Our collection is focus on Urban & Classic Contemporary Accessories. Where our accessories is suitable for those who wearing hijab and Free hair! Super Gorgeous & Cheaper than Market Price.

HOW to order?
Add me : www.facebook.com/adibahrisha and Inbox me the item name & Price.
OR
Jz drop a comment in our Blog the items name.

Payment Method
: Maybank
: CIMB
: Cash on Delivery (GOMBAK & KUALA LUMPUR)


JOM BROWSE!







Paris Bangle
RM 30
Rischie Bangle
RM 32

Bronze Antique Bangle
RM 26
Double Camellia
RM 24

Paisley Bracelet
RM 10

Pink Tone
RM 11


Mandarrin Orange
RM 11
Zebras Bangle
RM 11
WOody
RM 11


Choco RM 11


For More collection, keep viewing our facebook and our blog ya!
Njoy Shopping peeps!

Penyakit M

Cukup la dengan kesah Accident beberapa hari yg lalu. alhamdulillah satu paper exam sudah aku jwb. 2 more to go. actually 3 more to go. but satu paper tu...erm lupakan je la pasal ia. let jz assume yg aku Malas nk amek paper tu. okay tak klo ckp cmtu? heheheh



LIFE MUST GO ON. kalau aku STOP aku akan menyesal. bukan kah?



Okay tadi me & my Friend, Fahmi ade borak sikit pasal penulisan puitis sebagai satu theraphy. bila di timbang kira, memang menulis tu merupakan terapi bagi aku. tapi rase nya aku da lame hilang perasaan untuk menulis tu. entah la.
aku rindu nk menulis mcm dulu lagi. aku rindukan zaman dulu. entah la. aku pun tak pasti knapa makin lame aku macam makin hilang ability untuk menulis. aku da tak mampu buat org tersenyum macam dulu lagi.
Kenapa jadi macam ni ya?
Blog entry aku da macam org bandar malas nk balik kampung. kadang2 ade, kadang2 takde langsung. Diary aku untuk tahun 2010 da macam gigi rongak. kadang2 ade gigi kadang2 takde gigi.

MALAS barangkali. alahaiii.... banyak betol penyakit M aku.




Bukan hidup kalau tak de naik turun kan? jadinya tak kira la time ade kat atas ke time ade kat bawah ke, kita mesti gunakan masa dengan sebaiknya, nikmati hidup dengan sebaiknya...
p/s : jgn terlalu lambat. kadang2 kami menunggu dengan setia tapi.....

Thursday, January 6, 2011

Tercium Myvi Putih

Pagi yg hujan.
Sangat malas rasenye nk bangon tido pg ni. Kan best kalau boleh sambung tido balik. Tapi malangnye kne pulak hantar budak2 g skola. Lepas tu ready nk g college pulak. Pagi ni aku kne anta mak aku. aku ingat nk anta sampai LRT Taman Melati je. sebb selalu nye macam tu laaa. tapi pagi ni kesian la plak kan. da la hujan. kang TRAIN STUCK, susah plak. ok la g la anta mak aku.


Nak jadikan stori dia, Bila da hujan Lebat gini, Of kos jalan jem. (Btw, tak hujan pun KL tetap jem) . So , bile jln da jem aku pun tgok je la org disekeliling jalan raya ni. and mak aku Tido la dgn sgt lenanya. aku plak drive sambil dgr MP3 kat XpressMusic aku.


Lepas lebih kurang 1 jam STUCK kat jalan semarak je! aku bwk la abit laju sebb jalan da lenggang sikit. smpai kat bangunan Ukur, aku slow down keta aku. sebb lmpu merah. n aku pndang belah kanan aku ade mak cik guard MONTEL ni tgah melintas jalan. so aku tgok je dia. bile aku pndang depan,


Tak sempat nak Break btol2,


Muuuuuuuuaaaaahhhhhh keta aku tercium Manja keta Myvi kaler putih ni.


"Gooshhhhhhhhh OOOOO MY GOD! GOD! GOD! ape aku da wat??" Mak aku yg tadi tertido teros dia bangon. nasib mak aku tido, klo tak sure dia jerit. and nasib baik mak aku tak kelam kabut tadi. selalu bukan main dia. tadi dia tenang je


aku kua ar dr keta tgok keta myvi tu.. alhamdulillah tade yg calar. jz sensor dia je terkeluar sikit.

huuuuuuuuu lips aku da mengeletar da. boleh rase. First time accident cmni. adoiii


Dude tu kluar ar dr myvi dia. aduiiii cmane ni. dia pun tak la marah aku. entah laaa... keta dia ok jeee... dia jz ckp dia akn bwk keta dia g jumpe doktor. weekend ni dia bgtau aku cmane.



mintak2 laaa keta dia takde pape. lepas tukar card / number. aku masih lgi dlm situasi yg sgt terkejut. seriously tak pernah cmni. aku bawak laju cm org gile tak accident pun. ni bwk slow cm kure2 leh accident. apeee laaaaaaa ..


lepas anta mak aku, aku drive la g college aku. aku dpt mesej dr celcom ade miscall dr dude tu.


and boleh ke dude tu miscall aku byk kali. n dia anta mesej.


" R U ?"


"Call me back, U yg langgar keta i tadi. "


xsempat aku nk call, dia call aku.


" hi , u langgaar keta i tadi. i nk double check . u ke org dia ."


ouhhhhhhhhhhh Encik, sy tak lari. ni bukan double check. da 3rd time u check.


" I tgah drive nnnti call i balik ya. "


Oh gossshhhhhhhhh seriously hari apa kah ini??? Malangnya. tak leh nk fokus Study plak ni. da la sabtu ni ade paper!!! eeee Strategic manangement pulak tuuuuuuu




nnti tak pasal2 aku answer pasal strategy untuk langgar keta orang plak... eeeeee







THE END
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...