Monday, January 10, 2011

Penghargaan Buat Customer.

Selamat Petang Bloggers! Dah habis Cakap Pasal AJL? Btw Tahniah Untuk Ana Rafali. Ramai yg mempertikaikan Kemenangan Beliau, apa2 pun adat bertanding. Biasa la tuuu..

Okay Hari ni i nk dedikasikan PoST ni untuk customer2 ForeverAdeeb Boutique. Shut-up tak Shut-up Kami da beroperasi 4 bulan lebih dan alhamdulillah kami dah ade 150 lebih customer tetap. Ber million2 Tankiu untuk korang semua yg support FAB selama ni.

Selama berurusan dengan Customer2 FAB, tak dinafikan banyak yg sy pelajari dari mereka. Maklum la org baru dlm bidang ni kan. Tapi apa2 pun saya sgt seronok dengan mereka semua. Banyak kenalan yang sy da kenal. Kalau dulu say Hi -Bye2 je... skang da jadi best fren. Kalau dulu Fren hanya Sepuluh Orang skang da beribu2.

Macam2 ragam saya da jumpe. Tapi Korang Memang yg terbaikkk ! Sgt supporting, Sgt gorgeous, Sgt Friendly. Oooo n tak lupe jugak ade customer sy tuuu sgt Happy go Laki orgnye.. Seronok tawww! TQ korang. Love u all sebb sudi jadi customer kami & sudi share photo. Korang memang superb la!


Customer : Nurul
Accessories : SQuare Purple Ring
Customer : Iela
Accessories : Volkswagen Long Necklace
Customer : Jiha
Accessories : 3D Love Letter Long Necklace
: Smarties Bracelet


Customer : Amoi
Accessories : Classic Owl Long Necklace
: Smarties Bracelet



Customer : Rini
Accessories : 3D Love letter

Customer : Rebecca
Accesories : Oval Locket Long Necklace


Customer : Aida
Accessories : Magnetic Bracelet

Customer : Jue
Accessories : 3D Earth Long Necklace

Customer : Sy pun Customer laaa ^^ hehehe
I do have Few Fav accessories. yang kadang2 memang sy tak jual. sebb ia sgt authentic and classic and Unique and sangat jarang dijumpai di market.
Apa2 pun , Keep viewing our blog! MOre accessories will be uploaded Soon! and Price yg sgt2 murah!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...