Sunday, January 9, 2011

Penyakit M

Cukup la dengan kesah Accident beberapa hari yg lalu. alhamdulillah satu paper exam sudah aku jwb. 2 more to go. actually 3 more to go. but satu paper tu...erm lupakan je la pasal ia. let jz assume yg aku Malas nk amek paper tu. okay tak klo ckp cmtu? heheheh



LIFE MUST GO ON. kalau aku STOP aku akan menyesal. bukan kah?



Okay tadi me & my Friend, Fahmi ade borak sikit pasal penulisan puitis sebagai satu theraphy. bila di timbang kira, memang menulis tu merupakan terapi bagi aku. tapi rase nya aku da lame hilang perasaan untuk menulis tu. entah la.
aku rindu nk menulis mcm dulu lagi. aku rindukan zaman dulu. entah la. aku pun tak pasti knapa makin lame aku macam makin hilang ability untuk menulis. aku da tak mampu buat org tersenyum macam dulu lagi.
Kenapa jadi macam ni ya?
Blog entry aku da macam org bandar malas nk balik kampung. kadang2 ade, kadang2 takde langsung. Diary aku untuk tahun 2010 da macam gigi rongak. kadang2 ade gigi kadang2 takde gigi.

MALAS barangkali. alahaiii.... banyak betol penyakit M aku.




Bukan hidup kalau tak de naik turun kan? jadinya tak kira la time ade kat atas ke time ade kat bawah ke, kita mesti gunakan masa dengan sebaiknya, nikmati hidup dengan sebaiknya...
p/s : jgn terlalu lambat. kadang2 kami menunggu dengan setia tapi.....

2 comments:

Fahmi Ali Jr. said...

p/s:
note p/s tu boleh tahan tajam ye. =P

have a nice day..
don't stop writing. =)

adibahrisha said...

hehehehe tade la fahmi. skang i nk tulis somthing . tp kat bawah entry i tu, i nk tulis P/S yg lain dr topik yg dibincangkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...