Friday, July 15, 2011

kau laaa. kau laa sayanggg

hello peeps. heheh da macam biskut chipsmore kan. kadang2 adee kadang2 takde. kadang2 chips kadang2 more. blueeekkk :P

okay kali ni adeeb nak post pasal dot dot dot. dulu kann kalau kecik2 time cinta2 munyet tuuu kita selalu ckp :
"ehhh diraaa..kita kannn nk ckp pasal dot dot dot kita laaaa." "eh lala...kita nk ckp pasal ehem2 kita laaa.. dia kann.. " "eh Najwa, nk tau takkk Brad pit (Bukan Name Sebenar) kitaaa kannn antaaa surat cinta"

tu kalau dulu laaaa sebb dulu kita kecik. kita malu. ^^ sekarang kalau daa couple. da besar . jadi kita lebih terbuka untuk meluahkan perasaan. lebih serious dengan hubungan. kalau bolehhh nak bagi tau satu dunia. sebarkan ke se- 1,000,000 rakan!

kalau dulu pakai Plan SMS maxis, skang bertukar pada Celcom PLAN Family. free bape jam call free thousand of SMS. sms laaa kau smpai lebam! haaa kalau da SMS tu OLD Fesen, pakai plak BBM, tak pun FACEBOOk je laaa. tweeet tweet smpai esok pagi.

Cik adibahrisha pun xketinggalan nk menyebarkan berita tentang Mr. Boifren nya. Yesss.. u laaa sayang. you pun tau i suke U. u suke i. selamanya. I takkan tukar pada C, D, E, F G, H, I, J until Z. i hanya mahu U je.

Haaaa pejam celik pejam cilik, the relationship between me and Mr. Triple H, daaa pun nk masuk 2 tahun. cepat je kan? kan? kan? tak raseee masa berlalu, kan darling? hehehe sy syg kamu. walaupun sy kuat marah , sy kuat jeles, sy peduli ape, sy protect hak milik sy. awk pun tau. nasiiibb awk ni penyabar orgnya.

kalau taakkkk~~~ singLe laaa sy. kan? ^^*wink*




p/s ; I love u.

Adibahrisha





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...