Friday, July 15, 2011

Nasi goreng Kak Rock!


haaaa kuar air liuuurr leeettuuuwww..daaaa tau da...caattchhh u!
Happy lunch hour people!

nk di mulakan story semenjak kerja ni, rajen sgt aku makan nasi goreng kicap warung kak rock. Haaaa korg penah ke g makan kat warung kakak yg jual tu fully ckp inglais. jgn main2 okay. name pun kak rock! mmg rockers habis laaaa.

tp tak la pulak dia ckp mcm The Rock tu : "If you seeemmmeeellll wat the Rock is cooking!"

Add Video

Nononoonooo takde laaa kakak tu ckp cmtu. heheheh korang ni ishhh jahat taw! Kalau korg nak tau warung kak rock ni dia punye tarikkan tu sambal cili dia. perghhh i tell u, pedas meletuupsss. kalau sape yg ske makan cili, kedai ni terbaik!




Mabeeelluuusss!

FYi : sy tak dibayar untuk menulis this review LOL. kalaau da kena dengan perut, da kene dengan selera...sure laa kita nk introduce the kedai to others kan? Sharing is Caring! Tapi untuk food je laaa k. nk share benda lain takbuleeehh laaa.

P/s : Cuaca amat sejuk kebelakangan ni.

Laporan edisi khas, brought to you by me! ^^

1 comment:

Puteri Biru said...

Nice blog. rasanya lg nice kalau settingkan untuk mobile view jugak. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...