Tuesday, December 27, 2011

Kenapa Lelaki suke tengok bola?


Hakikatnya bola adalah bulat. Memang amat-amat-AMAT tidak mengerti kenapa lelaki suka sangat tengok bola? fanatik dengan bola? tak boleh langsung miss tengok bola tu. lagi-lagi la bila part team yang diaorang puja-puja tu. perghh bikin panas hati wanita je.

Sanggup berjaga pagi buta semata-mata nak tengok bola. nasib mak dah potong Astro SPORT. padan la muka tak boleh tengok bola. kalau tak tiap-tiap pagi jerit GOAL!

Tak salah nak tengok perlawanan bola penyepak ni. tapi ambik yang big-big game la. ni pape tah punya game pun sungguh-sungguh nak nonton. emosi lebih-lebih. macam la Manchester United (Contoh team football) tu kesah sangat dengan diri korang.

eeeeeee tension tension! pastu pos kat facebook. Penuh Home.
"arghh team aku kalah! ciot la!"
"Hala lalala madrid."
"never walk alone."
"chels#it laaa"

Macam-macam. Susah nak faham dengan lelaki-lelaki ni. dok diam-diam tak boleh ke? So yang kat luar tu, terutamanya lelaki-lelaki yang tak boleh miss dengan footbal match, nasihat saya, kahwin lah dengan bola!




Yang sangat Geram,

Blog owner.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...