Wednesday, December 28, 2011

Ragam Dalam LRT pagi ni


Hari ni memang awal I da terpacak kat LRT station Taman Melati. Memang tak sangka laaa. Selalu 8.30 baru terhegeh-hegeh nak lari punch Touch & Go. Hari ni Tepat pukul 8.05 I da punch Touch & Go.

Tettt tetttt (Bunyi dia)




So hari ni baik hati nak naik Lift. Alasan dia sebab nak sembur Victoria Secret. hehehe. klo naik escalator, malu laaa ;)

My Fav VS!  The smell are lovely! You should Have one too!

So da spray-spray, pintu lift pun terbuka. terkejut berok makk!

 





4 Coach! 
Lari la comel-comel sebab tak nak tertinggal train. Huh nasib sempat masuk. Kalau tak berpanas laaaa dalam 2 coach train.
Dah masuk dalam train, c
ari port terbaik. kalau boleh kat kerusi tu tak nak dok sebelah lelaki. so dok la diantara dua wanita ini.







Yang satu dibelah kanan sudah tertido. Nyenyak sangat! sampai kepala terhantuk-hantuk dinding pun tak sedar-sedar lagi. haiiii ape laaa rasanya tertido dalam train ni ya.









Yang satu belah kiri sebok dengan handphone canggih dia.

Mak aihhh lagu tak nak kuat pulak. Tak kesah la kalau lagu biasa.

Ni boleh Play lagu "SESUCI LEBARAN" By Dato' Siti Nurhaliza.

Dear visitor, For your information, 9 month to go for Hari raya ya! Do take note. Da laaa kuat gila. Tak pe. tahan je la. Lepas tu.



"Hahahah Hahahaha Hahahaha" okay. lelaki kacak tu gelak sorang2. tah ape dia read  kat Handphone dia pun I tak tau. Tapi tak payah laaa gelak 1 train leh dengar. kan da tak pasal2 jadi popular.

Ish kalau kat Malaysia ni ade 3juta orang, 3 juta jugak la ragamnya. Kalau nak buat entry kat blog. nk tulis 3 juta perenggan tu.  Mak aih, boleh kurus jari jemari ni.

Saat I menulis ni, I baru sahaja habis bercakap dengan Mr. Darling di handphone.

"Hello may I speak to Ms. Adibah Risha."
"Yes Speaking."
"Will you Marry Me?"
"Oh My God!"
"Hahahaha Tolong amekkan Bil P1 abang,"

Tetttttttttttttt..... eeeeeeeeee!Adaaaa je nak usik pagi2 ni!


yang tetiba nk geram,
Blog Owner!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...