Friday, December 30, 2011

Stalker ini Milik Saya!

Entah kenapa perasaan ni mudah benar marah. Amarah yang membuak dihati apabila memikirkan si dia yang amat busy kebelakangan ni. Niat hati memang merajuk habis laaaa. memang yang teramat tidak suka. Rasa nak je mogok tak nak mesej. tak nak call.

sob sob sob! memang tak nak mesej ni! memang tak nak call! 

Minggu ni memang tak dengar khabar dari dia. satu hari 7-10 mesej je(Dulu Penuh Inbox!).

"Morning. Im office."
"I'm going out for appointment."
"Jangan Lupa Lunch."
"I'm busy. Tc k Syg."
"I'm Home."
"I'm Hungry."
"Good nite."

Tapi bila difikirkan semula, hurm... tak berbaloi mogok merajuk kat dia ni.

One night,
"I wonder how my blog look alike from mobile." Tanya ku pada dia.(maklum la saya pakai hP murah)
"Macam biasa la. and entries semua pasal abang." Balas dia biasa.
"How you know?" Tanya ku lagi. Sangat curious!
"I stalk you!"
"If you stalk me, what is my latest Blog entries?"
"Ada orang tidur dalam train kepala terhantuk-hantuk. 30 juta orang punya ragam, 30 juta entry." he answered. Walaupun ade yang salah pada figure tapi, lebih kurang macam tu la bunyi dia.

Gulp! 




Stalker ini Milik Saya!


Yang rasa macam nak marah tak nak marah,
Blog Owner!





2 comments:

BENA said...

ngeeeeeeeee . kalau kite , dah malu2 kalau si dia cerita pasal blog kite . hehehe ;)

adibahrisha said...

tu laaa dear. tp bangga jugak la. dia dtg melawat blog kita wlpun kita xpnah terfikir dia akan dtg melawat . bc luahan hati kita . ecececeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...