Wednesday, December 28, 2011

Year End Sale Fever!

This is the problem when it comes to Year end! YES! Year End Sale! I repeat YES!


 Every Shopping complex, even not complex also will have Year End Sale! December da macam bulan wajib untuk ber-shopping! 

Sogo, KLCC, One Utama, Pavilion, Tropicana, Ikea, Courts, Carrefour, Giant, Parkson, Pasar Borong, NSK, Jalan Tunku Abdul Rahman, Nagoya, Eur Moda, Gulatis, Kamdar! pendek kata, semuaaaaanyaaaa buat Year End Sale! 


Memang gila tak gila laa price dia. 90% 80% 70% 50% waaaaaaaaaa memang boleh bergetar tangan kalau tak beli. err bergetar jugak poket! harharhar..
So Semalam after office hour, Mr. Darling datang jemput (bertuah la badan hari-hari berjemput) So dia kata nak pergi jusco. nak beli barang. okay fine. Sampai jusco biasa je. Dalam hati memang niat tak nak Shopping. Ahhhhhhhh Memang tak nak laaaa ! da muktamad ni! memang tak nak! 

Masuk je Jusco, 
Okay 70% so what?
Okay 80% Waaaaaaaa... (Aku tak nak shopping!) 

New Arrival! Waahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... yang ni tak boleh, tak boleh nak tahan! Memang Cantik! Purse Alain Delon! waaaaaaaa menangis! memang cun! Choco Leather! 

Alrite tak lah semahal COACH, LV! tapi ni je yang aku mampu! Bagos! Grab 1 set Alain Delon! Purse, Key chain, and Credit Card holder! macam nak pengsan!

waaaaaaaaaa sebulan gaji tu! Habis! So the moral of the story, Jangan pergi Window Shopping! Orite Mr. Darling. 

Selamat bershopping semua. 
YES until January 3, 2012.

Yang tengah sesak,
Blog Owner

2 comments:

dhiera said...

naseb saya masih bertahan dgn sale. hehehe

adibahrisha said...

heheehhe nasib laaa.. kalau tak macam nak borong je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...