Tuesday, January 31, 2012

DIARY : Dayat ke Diet?




Hai everyone! 


Aiyoooooo.... tadi pagi riuh rumah... seawal jam 6.30 dengar mak dengan Intan, my lil sister menjerit-jerit lepas tu hilai ketawa macam apa jee. Aiii yang dok syiok-syiok tidur pun leh terjaga nih. 

Intan jerit :

"Makkkkkkkkk Ciiiicaaaakkkkkkkkk..Ciiicaaakkk ! tu hahhh kepala Cicaakk..cicaaak da masukkkk dalam cabinet tu!!! makkk cicaakkk tu..." =_=' cicak pun nak kecoh! 

Nak dijadikan cerita, waktu aii tengah iron baju, Aii dengar la my parent ni tengah memerli anak perempuan mereka yang ini. (Dengan kuat sekali sambil makan breakfast)

"Semalam ada orang tu cakap tak nak makan malam. Kata da makan kat luar la. Nak DIET la Tapi macam mana pulak makanan atas meja ni habis" Mak highlight perkataan DIET tu. pergh 

"Oh tu bukan nak DIET tu, dia nak DAYAT je!" tetiba bapak ai mencampur pulak kan. Tetiba name Boyfie aii terkeluar la pulakk kann... Eh pandai la pulak kan nak perli aiii.. eeeeeeeeeeeeee tensyennn je!

"Mana ada orang makan laaaahhh! Tu mesti Imran tu!" Balas aku xpuas hati. syiokkkk jeeee cakap ai makan.

"Imran cakap ko yang makan." balas mak . sengaja je ni, nak usik2 aiii ni ehhh?

"Orang rasa sikit je. dia yang makan banyak." Lepas tu dorang leh bantai gelak pulak kan? okay laaa kan? aii malas laa nak layan kannn. nyampah jeee kannn... xhabis-habis nak ngusik je kannnn.. eeeeeeeeeee!



source : google.








YANG GERAM!
BloG Owner












2 comments:

Mizz ErMa said...

hahaha..1st taem dgr dayat..xpe la, bio lambat asal selamat katakan..=)

adibahrisha said...

hehehehe ;p tu la kn dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...