Thursday, January 26, 2012

FAB SPONSOR : THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!!





 Hi everyone, Ini bukan lah yang pertama kali Foreveradeeboutique beri sponsorship untuk event! tapi yang kali ni lebih unique lagi, Adeeb beri sponsor for the first time untuk Contest di Blog! ah haaa.. contest bukan di blog adeeb ya. tapi di blog yang ini Kedai Kiz : THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!!

So, you all jangan lepas kan peluang untuk menang okay. sebab Adeeb akan sponsor more than RM 50 accessories for the contest! JOm join contest mereka! 

---------------------------------------REPOST--------------------------------------

** THIS IS A STICKY POST. 
SCROLL DOWN TO SEE OUR NEW CLOTHES **


Buat Jejulung kalinya kami "Kedai Kiz" mengadakan sebuah contest yang of course hadiahnya memang giler-giler dan melampau-lampau untuk korang. Nama contest ni adalah..


THE OH!SEM TAGLINE CONTEST!!

Ok jom kita tengok-tengok senarai hadiah dari Sponsor-sponsor yang baik hati ni dulu.

1) GRAND PRIZES

Pemenang 'Grand Prize' akan mendapat:
1 X Baju Ashley Puffy bernilai RM55 dari Kedai Kiz
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl


2nd PRIZE

Pemenang '2nd Prize' akan mendapat:
1 X Set Accesories berharga RM50 dari Foreveradeeboutique
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl

3rd PRIZE
Pemenang '3rd Prize' akan mendapat:
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  Vintage Purse dari Grab n Kaching Shop
2 X Shawl dari Sponsor Shawl 


CONSOLATION PRIZES ( 4 WINNERS )

4 Pemenang 'Consolation Prizes' akan mendapat:
2 X Shawl dari Sponsor Shawl 

SHAWL'S SPONSORS LISTS 
Sini ada senarai sponsor-sponsor shawl yang cantik lagi baik hati.

Sponsor : LaanaLang

Sponsor : Dearpinkwardrobe







*SYARAT-SYARAT PENYERTAAN*
Penyertaan terbahagi kepada dua, iaitu Blogger & Facebook. Terpulang kepada anda samaada nak join dari facebook ataupun blog.

DUE DATE : 20 FEB 2012 

Penyertaan melalui blog
1. Follow belog Kedai Kiz
2. Like Facebook Kedai Kiz *link ada kat sidebar*
3. Buat satu entri di blog anda tentang contest ni
4. Dalam entri tersebut, sertakan tagline yang anda cipta untuk Kedai Kiz
5. Komen entri contest ni beserta nama & url entri.

Penyertaan Melalui Facebook
1. Like page facebook Kedai Kiz ( link ada kat sidebar )
2. Buat satu status bersama tagline untuk Kedai Kiz
3. Pastikan anda Tag "FB kedai Kiz" dalam status tersebut
4. Share Entri Contest ni di facebook page masing-masing
5. Komen di FB page Kedai Kiz beserta nama FB masing-masing

Syarat-syarat Tagline
a. Mestilah sesuai dengan blog kiz
( eg : Cantik dan bergaya, Senang Hati )
b. Mestilah tidak melebihi 60 patah perkataan
c. Mestilah Berbahasa Melayu
d. Tagline mesti original idea



P/S : Pastikan anda visit-visit blogshop & Facebook Sponsor-sponsor kerana
barang yang dijual begitu cantik dan berkualiti. Trust me.

~ TQ FOR JOINING EVERYONE!! ~
 ---------------------------------END--------------------------------------
Blog Owner! 

4 comments:

dhiera said...

wowaa... best ye!

adibahrisha said...

you should join the contest taw dear

eDyunieyaZLieynD said...

allUuu... i nak tinggalkan jejak i kat sineh . :p

adibahrisha said...

Thanks ed. Selamat datang ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...