Friday, January 13, 2012

Politik Malaysia, Rakyat binggung dibuatnya.



Sebenarnya memang tak da nafsu pun cik adeeb nak cakap pasal politik malaysia yang bikin rakyat celaru. 
Udah-udah la tuuu...nak muntah sayur-sayuran hijau mendengar , membaca, aihhh Bosan ya politik Malaysia ni.

Kalau anda rasa anda mampu memimpin Malaysia, dengan cara yang betul, Laksanakanlah.
Kalau nawaitu anda hanya untuk pangkat, nama, harta dan duit, Berundurlah.

Kami segala rakyat celaru dengan poliik yang tak menentu ni. Malaysia Aman, jangan rosakkan keamanan Malaysia hanya kerana kepentingan diri. Saya, anda dan mereka mahu hidup aman untuk kebaikan semua.

Rasanya sama-sama lah kita menjaga keamanan ni okay you all. 

(sebenarnya kalau nak tau rakyat kat bawah ni hidup aman je dengan syarat tak campurkan hal politik dalam urusan harian, xtau la kenapa yang ada kat atas tu tak suka sangat beraman-aman sesama politik. kan demi kebaikan negara jugak. Malaysia tercinta ni. lupa ke? ce salam sesama korang. masing-masing da tua, jadilah mentor kami. aihhh malu)


source : Uncle Google (Malu-Malu panda)







SEKIAN SALAM DARI RAKYAT YANG TIDAK SUKA DENGAN KISAH POLITIK PELIK,

 
Blog Owner.













No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...