Monday, January 9, 2012

TARC-ians Reunion



Saturday aku dimula kan dengan bangun lewat. ameeeekkkk!  Mana tak lewat berjaga sampai pukuk 4 pagi, jadi jangan harap lah leh bangon awal kan?
Seawal jam 8.20 pagi mak da kejutkan I soh hantar dia pergi kerja. so aku pun baru teringat yang sabtu tu aku ada Reunion with my ex college mate and I need to send the Xora pergi service. Xora punye mileage da 10,630 sooo kena laaa anta Xora g service.

Mandi pun ala-ala mandi goat gitu... heheheh sambar je laa baju mane pun. Scarf pun amek laaa mane2 scarf yang tak perlu digosok. sememangnya sluar jeans saya da komot pun xhirau. sarung je la. xsempat nak iron sebab mak da marah2 sebab da lambat. well xsempat pun pakai bedak, nak pakai my Garnier, xsempat pun nak pakai scarf properly. sarung je la.

then send my mom to her workplace somewhere in jlan Yap kwan seng. Alrite then me speeding to Proton service centre.

So sampai-sampai je kat pusat service Proton kat area Diamond Square, Setapak, dalam area 10 am, Memang rase menyesal pulak datang lambat. banyak kot keta yang datang service tu. mak aihhh nak service pun kemain beratur. Find laaa. terpaksa laaa I tunggu.

Setengah jam kemudian...
Hoo hooo Xora sudah hanging diatas nun situ. macam cite p.ramlee daaaa.. tersangkut atas pokok. heheheh

setengah jam kemudian,
Sempat laaa cik Adeeb tido dalam office tu. ngn rambut kusut masai. sempat tido enn dengan org yg ramai. nasib aircond sejok. sedap sikit.

Sejam yang kemudian,
Tayar Xora dicabut. depa bersihkn segala kotoron kat tayar tu. hurm i xtau la depa wat pe. bukannya minat nak amek tau pun.


sejam kemudian...
berjam-jam kemudian Xora beratur tok mandi...
Berjam-jam lagi, Xora masih beratur...

I yg tengah nak cepat ni, bangon g kaunter,


"Kereta I da siap kan? I cuci lain kali saja. " Then kat delivery bay, org pndang2 plak. apehal, kereta aku suke hatilah nak cuci ke xnk. aiyarrkkkk tu pun depa nk pelik2...

Pastu tros drv g Ampang. G TS. Jumpe member2 pastu balik. 

Da mls nk type pjg2. penat la plak.


ni je. xla byk mne pun. ;p
I was like...err
thebesties
Husband join the reunion
we all lagi






SEKIAN SAHAJA SALAM MALAS DARI
BLOG OWNER. =_=' ahhh malasss nyaaaa









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...