Tuesday, February 14, 2012

First Day: Collagen Catalyst





source : facebook



First day makan Collagen Catalyst :
Experience yang tak tak dapat nk dibayangkan dek lidah tak dapat menerima apa sahaja bentuk ubat-ubatan.
erkkk Collagen ni termasuk dalam kategori ubat tak?

secara jujurnya, sy memang takut dengan ubat! serious la dow!
walaupun bau dia sedap. macam bau serbuk perisa anggur, tapi bila masuk je, rasa pahit dihujung-hujung nya.

memang rasa mcm nk muntah. ni ade lagi separuh yg belum di makan. makan sikit minum air satu gelas. Ini sudah dikira sebagai pencapaian yang terbaik. sebab at least dia boleh masuk dlm tekak sy. kalau tak. jangan nk harap2 la kayh.

Misi akan bersambung lagi nanti. Result : aiiihhh baru makan separuh paket, pada hari pertama, manalah nak nampak result dia kan? ;( sedih laaaa ni. knapa laaaa tak suka sangat makan ubat. nyusahkan org betol laaa lidah ni!

Sekarang ni tak pelaaa parent boleh jaga kalau saket. nnti da kawen sape nak jaga. Dah tu, time pregnant takkan tak nak makan any supplement. pity my baby! (yg time pregnant tu, Mr darling yg dok complaint bila sy tak nk makan ubat)






Yang Susah Hati,
BLOG OWNER









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...