Tuesday, February 7, 2012

"URBAN VIBE ONLINE CONTEST - cinta seputih salju (PREVIEW)”




Oui oui....Bonne journée à vous,
Comment allez-vous?

Mesdemoiselles et Messieurs,
Kali ni ai memang janji tak mau tulis post Less than 300 patah perkataan okay. ;p
Ala janganlah marah, dah requirement dia macam tu. Nak buat macam mana.


Alahai 300 patah perkataan je pun. bukannya panjang.
Dulu paper SPM bahasa Melayu lagi panjang tau.
Bayangkan macam mana cikgu BM i menanda kertas karangan ai?
misti durang manyak tinson sebab lebih banyak auta dari isi penting tetttttt

(p/s : BM SPM ai A1 tau)

Ah, sabar-sabar, dah tengok title post ni ke belum?
kalau belum, eh jangan pandang title kat atas tu, boleh baca dalam hati title dibawah ni.

"URBAN VIBE ONLINE CONTEST - cinta seputih salju (PREVIEW)”

Good !
Terima kasih kerana SAVE title itu didalam hati.
Now brain you all akan PROCESS title tu betul-betul.
WAITING
*
*
*
*
*
*
*
*
*

DOWNLOAD FILE FAILED!

Hah, kan da failed!
macam mana nak success?
belum ada FULL detail lagi tentang contest title tu you all da nak SAVE!

Salam wahai para pembaca, para visitor,
Salam sejahtera pada pada para-para Juri dan para-para juri jemputan.
Dan Salam ukhuwah kepada para-para B2B.

Hai,
Nama saya Adibahrisha.
Berumur 22 tahun (bulum official tau).
Saya Female
Tempat Tinggal Kuala Lumpur.

Post ini bertujuan untuk menepati syarat-syarat kelayakan bagi men-joinkan diri saya
bagi contest PPM anjuran Urban Vibe Event yang terbaru bagi tahun 2012.

Sebelum saya proceed pada post-post wajib,
Jom cekidaut hadiah-hadiah lumayan bagi contest PPM kali ini.
Alihkan mata anda di-screen vintage dibawah :

Hadiah-hadiah bagi pemenang contest :
Sila terbeliakkan mata anda dengan hadiah-hadiah lumayan ni!

Berminat mengetahui lebih lanjut tentang contest ini?
"SiiiiiLalah click awan nano nano nano nano nano nano nanooooo dibawah iniiiiii ohhhh."
(hah kan da kantoi you all nyanyi awan nano versi Johan Raja lawak!)
Awan nano ini akan membawa anda ke PPM blog
untuk maklumat lanjut.

*Wink*





Syarat - Syarat penyertaan adalah seperti berikut :

(1) Like : Pameran Pengantin Malaysia Facebook Fans Page




(2) Make PPM's new banner as profile picture.




(3) Mempunyai Blog dan mesti Follower blog PPM.






(4) Letakkan PPM's banner di side bar Blog :







(5) Tugasan pertama : "Urban Vibe Online Contest - Cinta Seputih Salju (Preview)"


HISTORY

Alkisah tayiiibbbb,
Saya mula mengenali PPM sejak July 2011,
Dimana masa tu Adeeb masih lagi zero idea tentang PPM,
Maklumlah, belum lagi sampai seru untuk membuat walimatulurus.

*Wink*


Pada time tu,
Urban Vibe Event sedang sibuk mengadakan contest
di PPM punya Facebook Fans Page.
Masyaallah, Hadiah dia you all, memang lumayan!
memang mantap ! Memang meletup okay!
takkan you all tak tau?

And Guess what?
Alhamdulillah pada August 2011,
Saya merupakan salah seorang pemenang bagi salah satu quiz dia.

Alhamdulillah Rezeki masa tu.
Masih lagi teringat time tu,
bersungguh-sungguh study Dina Halim punya blog.
Tangan bergetar. Sejuk seluruh badan.
Eksited punya pasal kan?

Bila PPM announce the winner,
Memang menjerit kat office time tu.
Saya dapat sponsorship
Baju exclusive daripada Dina Halim Bridal Boutique
berharga RM 1,OOO!

Kelas ke tak kelasss korang?
Adeeb masih belum guna lagi voucher tu,
and voucher tu valid hingga 30June2012.


Urban Vibe Event






Secara ringkasnya :
Urban Vibe Event telah ditubuhkan pada tahun 2005.
Sebuah syarikat Event Management yang terletak di Selayang, Selangor.
Yang uniknya, Urban Vibe ini adalah satu syarikat anak melayu kita taw.


Jangan pndang sebelah mata ya.
Sapa kata anak melayu tak mampu mengadakan event sebesar event PPM?
Dengan lebih dari 6 tahun pengalaman mengendalikan event-event ni,
jadi tidak hairanlah Urban Vibe Event ni mampu mengadakan
EventS, PromotionS dan ExhibitionS dengan jayanya. TERBUKTI!



Kalau pada adik-adik,
yang tidak faham kenapa kakak letak S dibelakang
EventS, PromotionS dan ExhibitionS itu,
ini adalah kata panjang bagi S itu :

: Event-event, Promotion-promotion and Exhibition-exhibition.

kata ganda digunakan untuk
menunjukkan yang mereka ni memang sudah banyak
menganjurkan event-event yang berprestij.


Dan yang paling sinonim dengan Urban Vibe Event ini adalah
'Pameran Pengantin Malaysia'.
Ya, Pameran Pengantin Malaysia!

Ya, PPM!
aaahhh laaaa yang dari tadi saya dok cakap tu,
saya cakap pasal Pameran Pengantin Malaysia laaaaa!
Dah kenal dah sekarang ni ?
Good!


Pameran Pengantin Malaysia






Pameran Pengantin Malaysia merupakan
satu event yang telah berjaya mengumpul :

Vendor-vendor,
Client-client,
Bride2be-Bride2be,
groom2be-groom2be,
wedding-wedding planner,
photographer-photographer,
videographer-videographer,
kad-kad pengantin owner,
para-para sakura Make-Up-Artist,
para-para katering owner,
para-para pemuzik,
Para-para Dj,
Designer-Designer
dan banyak lagi
Di bawah SATU BUMBUNG!
Mat salleh says ; Below One roof !


Pameran Pengantin Malaysia
merupakan event yang paling mendapat tempat dihati
para-para vendor yang menyediakan service untuk bakal mempelai,
bakal-bakal pengantin
ibu bapa kedua mempelai,
serta mereka-mereka yang datang
untuk survey-survey untuk walimahtulurus mereka.
See, besar tak peranan Urban Vibe Event di Malaysia ni?



Terima kasih UVE & PPM!
Terima kasih kerana memudahkan kerja kami.
Terima Kasih kerana menyenangkan misi pencarian vendor-vendor kami!


Sebagai pelanggan,
Adeeb amat berbangga dengan kejayaan PPM dan Urban Vibe Event.
Tahniah buat semua yang terlibat menjayakan PPM!

Memang tidak dinafikan
majlis perkahwinan ini merupakan majlis
yang agak rumit yang
memerlukan 150% penelitian dari pihak pengantin dan keluarga.


Setiap orang mengimpikan kesempurnaan dimajlis mereka.
kalau boleh tak mahu terlepas walau satu benda pun
di majlis yang berbahagia itu.
maklumlah. majlis sekali seumur hidup.
sudah tentu kita mahu yang terbaik.

Ternyata kini PPM bukan sahaja nama biasa.
Ia merupakan destinasi pertama untuk dikunjungi
bagi pasangan yang mahu mendirikan rumah tangga.
segala keperluan yang dicari,
dah terbukti lengkap di PPM!


Adeeb pernah pergi salah satu pameran pengantin mereka
di Ampang Point pada 23-25 September 2011 yang lalu.
Memang sesak sangat.
Penuh dengan orang.
Pendek kata kalau pergi kat Pameran ni,
Lengkap la majlis kalian.
Dari A sampai Z semuanya di Pameran Pengantin Malaysia.


Yang tu tak termasuk lagi dengan
special promotion dari vendor-vendor ni.
Memang pening nak pilih mana satu.
masing-masing menawarkan pakej yang menarik.
Jadi bagi korang yang dah terlepas event yang sebelum-sebelum ni,
jangan lepaskan peluang untuk datang ke pameran pengantin seterusnya.


Pameran pengantin akan datang akan di adakan di :
Venue : Shah Alam Convention Centre
Date : 24-26 February 2012
Time : 10.00 Pagi - 10.00 Malam





Adeeb mendoakan kejayaan PPM bukan lah setakat disini saja.

semoga terusan menyediakan 
pameran-pameran begini untuk kami dan masyarakat Malaysia khususnya. 
jika mampu bertapak 5 tahun di industri ini, 
kenapa tidak untuk 50 tahun akan datang?

semoga maju jaya buat PPM dan Urban Vibe Event.
Serta semoga sukses selalu pada vendor yang menyertai PPM.


Sekian sahaja untuk hari ini,
Jumpa anda di blog post yang lain pula. ;p


Dan jangan lupa baca entry saya yang akan datang ;)
Review tentang sponsor-sponsor contest :
"Cinta Seputih Salju"
Anjuran Urban Vibe Event
Untuk Pameran Pengantin Malaysia.







SALAM SAYANG,
BLOG OWNER













No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...