Thursday, March 29, 2012

1 month, 4 weeks 1 day = i love u



ohhhhhh tidaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!

Sebenarnya adeeb bukan apa. adeeb ni memang jenis yang tak suka nak mengingat tarikh yang boleh mengetarkan seluruh urat nadi jantung hati jiwa raga semua tu laaa. Tetiba tadi adeeb pergi baca blog b2b yang adeeb follow ni. Oh, memang adeeb suka sangat baca preparation mereka. secara tak langsung ia boleh jadi reference pada adeeb.

Tetiba la mata ni tertacap pada ticker time mereka. Adeeb baru teringat adeeb tak ade pun letak ticker time utk countdown. hehehe. Lepas tu pergi laaa daisypath tu. create one new countdown. da create cantik-cantik da letak kat blog, lepas tu tetiba je result dia : 1 month, 4 weeks & 1 day to go!

1 month, 4 weeks 1 day equal to i love u!


pheeeewwwwwwww .... perasaan? tiada perasaan. da tak tau da rase ape ni. nk kate gementar, lebih dari gementar, nak kata takut, memang lebih dari takut! Haritu tak ingat lah adeeb tanye kat siapa, Adeeb tnye boleh tak kalau adeeb tak payah tunang? ;p tettttttttttttttttt kantoi! terlepas jugak ! heheheh

seram la you all. tetiba adeeb takot nak jumpe orang ramai, benci jalan selow mollow, senyum all day long, Makkk aihhhhh bukan jenis aku la kirenya! serammm serious okay! eskumi u all, serious eh memang seram!

Nak cakap pasal preparation pulak,

eh, PREPARATION????

hehehe .... Alhamdulillah, barang2 yg lain semua dah beli. cuma ada few item je lagi yang belum dibeli. Masyaallah seram okay! orite2, insyaallah minggu ni nak bergi hunting for songkok and sejadah untuk pihak lelaki. tetiba saat2 cmni, nak tambah barang untuk pihak lelaki pulak sebb mak adeeb cakap kne balas sama tara. klo pihak lelaki bg adeeb kelengkapan solat, adeeb kne balas yang sama. ;p


FYI, semuanya akan di-DIY oleh Adeeb and Mak! Thanks Mak, sebb sudi nak tolong! Since Mak adeeb is a florist, so semua barang dia yang pilih, dari kaler smpai laaaaaa ke mini pelamin nanti. Doorgift pun dia yang pilih, I? ai dok bayar je la. heheheh seriously Im not as creative as her! she indeed creative!


tettttttttt kaler masih rahsia jenggg jenggg jengggg....



Insyaallah, walaupun tak grand, air tangan mak, tetap yang terbaik. Dengar kata nanti mak yang nak masak! hahahah, to invited guest, hope you like it!

ecececehhhhh ... invited guest? hahahah adeeb pun da siapkan list untuk guest, dari keluarga adeeb , keluarga pihak lelaki sampai laaa ke friends. insyaallah satu hari nanti adeeb akan kongsikan persiapan adeeb pada you all ;p

checklist adeeb yang lama. updated one masih belum amek photo lg ;p




So, wish me good luck ! stay tuned for my next entry! i love yah people.... for my special one, thank you for everything!







Yang berdebar-debar,

Blog Owner!








3 comments:

IFA said...

hamboi~jgn lupe ajk sy yek..sy ley jd MC awok..kaka

adibahrisha said...

ecehhh kak pah. boleh ke jadi tukang pantun nti? hahaha

IFA said...

tukang mkn ley lak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...