Monday, April 2, 2012

Bahaya Kahwin dengan PROGRAMMER!




Kawan- kawan and para-para pelawat sekalian, Sebelum anda memutuskan untuk berkahwin dengan seorang “programmer” anda perlu pikir dengan semasak-masaknya dahulu. hahahahah



Source :  Google



Ini adalah contoh daripada seorang isteri yang mengadu pada mengenai hubungan dia dan si suami, seorang PROGRAMMER setiap hari.

Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) “Selamat malam sayang, sekarang saya logged in.”

Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi?
Suami : Bad command or filename.

Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli!
Suami : Errorneous syntax. Abort?

isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hahaa….. Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia?
Suami : Variable not found…

Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali.
Suami : Sharing Violation. Access denied…

Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu.
Suami : Too many parameters…

Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je hensem.
Suami : Data type mismatch.

Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la.
Suami : It’s by Default.

Isteri : Macamana pula dengan gaji abang?
Suami : File in use … Try later.

Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri?
Suami : Unknown Virus. “



Source :  Google

  

 Tapi kebaikan kahwin dengan PROGRAMMER adelah..........




Source :  Google




naise....hahahahhaa





REGARDS
BLOG OWNER!









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...