Wednesday, August 8, 2012

Hari Raya Facebook Cover



Hari Raya is just around the corner. Dah boleh rasa daa aura hari raya tu. kan you all? lagu-lagu raya dah mula berkumandang di radio dan di facebook ;) 

eh eh cakap pasal facebook ni, Cik Adeeb mengrajinkan diri untuk design "Hari Raya Facebook Cover" untuk you guys tau. 
You guys boleh save image on your computer and upload as your Facebook Timeline Cover!


Design 1



Design 2

Design 3


Design 4

 Design 5



Design 6


 Design 7

Design 8



Design 9
 




More design to come. 
You also may request ucapan. 
and cik adeeb akan buat untuk you all. heheh 


Dont forget to click Share to your FACEBOOK about this ;) 





Love 
Blog Owner



REQUEST FROM BLOGGER

1 Arynsan












4 comments:

Arynsan said...

As salam Adeeb...
Ryn nak plain mcm design 2 tp nak tulisan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI tu dalam rumi mcm design 5 blh?

Pastu ucapan nak tulis:
'Maaf Zahir Batin, Tulus Ikhlas dari Arynpah sekeluarga'

Sorry...kalau byk songeh :P

adibahrisha said...

@arynsan : i da buat ya. you boleh grab the thing ;)

Idham Harun said...

thanks for the cover u got here

adibahrisha said...

Hi idham dear, Welcome. No problem ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...