Wednesday, August 15, 2012

Hari Raya Wishes



Sekejap rasanya masa berlalu. Rasanya baru semalam kita sama-sama bersahur untuk menyambut ramadhan, dan kini kita sudah sampai dipengakhiran Ramadhan Kareem. Masyaallah sesungguhnya Masa itu terlalu pantas berlalu. Begitu jugalah dengan segala kenangan. semakin cepat masa berlalu semakin banyak kenangan kita.

Macam Adeeb Sendiri Tahun ni merupakan tahun ke tiga menyambut Aidilfitri dengan suami tunang. Seperti yang kita tahu kebanyakkannya tarikh dibawah jatuh pada bulan ramadhan atau pun syawal. 

20 08 2009
20 08 2010
20 08 2011
20 08 2012


Jadinya kami mengambil keberkatan bulan mulia ni untuk mendoakan hubungan kami berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan dipanjangkan jodoh kami hendakNYA. Aamiinn...


Hari Raya Wishes


Apa- apa pun, Adeeb ingin mengucapkan selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin, khas buat keluarga-keluarga Adeeb di KL, Johor, Indonesia, Batam tak lupa juga pada keluarga Tunang yang Alhamdulillah dapat menerima Adeeb dengan baik. 

Adeeb juga nak ucap Selamat Hari Raya buat rakan-rakan Adeeb yang always there when needed, Thank you guys, to my school friends, you rock dear! To my colleagues who celebrate hari raya, Of course this wishes is for you too. 

Not to forget my Social Media Friends, Blogger, Facebook-er, Twitter, Flickr-er, myspace-er, Instagram-er, and many more, I love you and Salam Lebaran Minal 'Aidin wal-Faizin buat semua!

Di kesempatan ini juga Adeeb nak memohon ampun dan maaf sekiranya secara Sedar atau diluar sedar, Adeeb/Ibah mengguriskan hati kalian, ada terkasar bahasa (ni mesti Inchik tunang senyum ni kalau dia baca, mana taknya org asyik terkasar bahase je dengan dia kan?) ada terngumpat ke, ada terkasar kelakuan ke, Atau pun secare sengaja atau tak ter keluar semua bahasa yang tak betul ke, apa ke... harap korang dapat maafkan Adeeb.




Sekian Salam Aidilfitri,



Adibahrisha











3 comments:

Rara Nasiha said...

Ramai dah start wish raya. hehe. Selamat Hari Raya jugak ya. Mohon maaf zahir batin. Balik kampung hati2. :)

cik mah said...

selamat hari raya jg...mohon maaf andai ade tersalah kata....

adibahrisha said...

@rara Nasiha
@ Cik Mah syg :

Selamat Hari raya dear Maaf zahir dan batin. Mohon maaf sekiranya ada isi2 blog Adeeb mengguris perasaan kalian. Semoga selamat pergi dan pulang dari beraya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...