Monday, September 24, 2012

Cemburu Pada yang Sudah berkahwin







aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tension nya Adeeb! 
Adeeb ade 4,935 friends kat Facebook! 
rasanya 4,000 daripada mereka baru sahaja mendirikan rumah tangga. 
Apa tak nya kalau dekat newsfeed & 
Home tu belambak orang update gambar kahwin, 
Status2 baru kahwin! 



Source : Google


Secara jujurnya saya bersyukur 
dan tumpang bahagia untuk mereka 
dan dalam masa yang sama saya cemburu! 
Seriously Saya cemburu. 
Cemburu melihat kawan2 yang sudah diijab-kabulkan. 
Bukan cemburu jahat ya. 
tapi cemburu, bila laaa Adeeb akan jadi seperti mereka. 
Suka melihat senyuman2 bahagia pasangan mempelai.


Source : Google


Alahaiiii sayang! 

Keterlaluan sangat ke perasaan ni? 
tapi memang da tak tau nak share dengan siapa. 
Diary kat rumah dah lame terkunci. 
tinggal blog ni je laaaa tempat Adeeb share fikiran nih. ;)



okaylah tu jelaaa buat masa ni. 
Oh by the way, 
Sayang, ilysm! I know you read this. 
tettttt perasan! 


Oh ya, tertarik dengan centerpiece bawah ni. Cantik kan? 
and suka sangat alas meja brown colour dia.

Source : Google






 Ok sekian sahaja sesi perkongsian perasaan pada hari ini.
Blog Owner











7 comments:

cik mah said...

btul2....cik mah cemburu juga..hehehhe

daza09 said...

Ilysm 2

daza09 said...

Ilysm 2

adibahrisha said...

@cik mah : kannn dear!!! jeles kan?

adibahrisha said...

daza09 : I knew it! awak mesti datang kat blog sy ;)ilysmt

cik mah said...

Aaaaa....jeles sngt.......cntik ...

adibahrisha said...

lepas ni giliran Adeeb pulak jeles dgn cik mah. tak lame lagi cik mah nk kawen daaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...