Friday, September 21, 2012

Selamat Hari Jadi Sayang



Selamat Hari Jadi Sayang.

Dikesempatan ini Adeeb nak ucapkan selamat hari jadi buat Tunang , Encik K. Nurhidayat Zainal Arifin yang ke - 25 tahun.  Muda lagi kan? hehehe

Secara jujurnya selama kami berkenalan, Adeeb memang tak pernah beri kejutan, tak pernah belikan beliau hadiah dan segalanya tidak pernah. Waaaa rasa macam, 

"eh apa yang aku da buat dalam masa tiga tahun ni?" 

huhuhuhu tahun ni baru terasa susahnya mencari hadiah untuk seorang lelaki. Seriously susah okay. memang susah! dah survey, da google, dan Pinterest semuanya takde yang sesuai. Siap baca lagi tips2 hadiah untuk kekasih hati dan baca tips what yes and what not to give to your boyfriend on their birthday.

Haiii sampai macam tu sekali!

So kalian-kalian yang drop by saat ini, tolongggg tolong suggest ape hadiah yang sesuai untuk saya berikan pada tunang saya. Puhlisss you ollll .....

So sebagai ganti hadiah yang entah bila cik Adeeb boleh belikan untuk dia, Cik Adeeb hanya mampu siapkan 1 birthday wishes untuk beliau.


Birthday Wishes for Mr. Fiance


Jadinya sayang doakan kamu dapat jadi anak yang soleh dan menjadi imam yang terbaik buat saya dan keluarga kita nanti. Semoga sentiasa dirahmati Allah dan Sayang doakan segala-gala yang terbaik buat abang.

So malam ni boleh baca yasin dan party cake! Yeayyyyy!!!! 


 



Selamat Hari Jadi






Sekian dari saya,
Tunang awak.








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...