Tuesday, December 29, 2015

JAM TANGAN G SHOCK





Hi semua. been very busy lately to update blog kita. 
Tapi harini kita excited sangat nak share Jam Tangan G shock ni!

Meh belanja sikit gambar jam ni. 
Melting sangat dengan Jam Tangan G-Shock warna putih tu. 
Soooo Elegant! So Beautiful!
Wishing list 2016!



Ni belanja close up sikit. I want one!!!!
JAM TANGAN G-SHOCK


Sekarang ni, Jam tangan dilihat sebagai antara aksesori yang paling popular dalam pasaran. Walaupun secara logiknya di luar sana terdapat lebih banyak jenis aksesori yang boleh didapati namun tiada siapa mampu menafikan hakikat bahawa jam tangan adalah yang paling digunakan sekali. Wajib pakai. Kekok rasanya kalau tak pakai jam.

Ianya dipakai hampir setiap hari oleh kita. Sifatnya yang versatile membolehkan ia dipakai untuk ke mana-mana jua, tidak kira ke pejabat, majlis-majlis istimewa mahupun untuk aktiviti lasak pada hujung minggu bersama rakan-rakan. 





Koleksi jam tangan G-shock diperbuat hanya daripada bahan-bahan yang bermutu, thus giving us the best accessory piece we need! Pastikan yang original ya!

This fashion label is very popular among urban fashion folks with their presentation of modern styles that represent fresh youthful style. 



Jadi, mana - mana kakak-kakak yang tak tahu nak hadiahkan apa untuk Encik Abang sempena New Year ni boleh lah belanja 1 Jam Tangan G-Shock. 

Kalau rasa macam, 

'I don't have enough time to go and buy one. Jammed lah, Shopping centre Sesaklah.'


Kakak-kakak boleh je tekan link di atas ya ;)

and Don't Forget to Grab One! Esok dah boleh sampai ke rumah.

Nak lagi surprise. Hantar terus ke Office abang ;)



Love and happy New Year to you.


AdibahRisha








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...