Wednesday, April 27, 2016

SIMPLE ELEGANT BEDROOM DESIGN

Hello, welcome back.

I understand nowadays it is quite pricey and almost impossible to own a big house/condominium. Seriously I couldn't afford to buy one actually ;) and looking at the current trend, I could see the number of studio type condominium offer to buyer. As my current situation, I only afford to have a small seriously limited space type of apartment old apartment.

Lack of space in the bedroom does not mean you have to give up on either comfort or elegance. Compact bedrooms can appear as lavish and luxurious as any other that is blessed with ample space. In a world where studio apartments and city lofts are becoming more and more common, savvy design seems an absolute must.

Here some design to inspire you.















Thank you

BlogOwner

Monday, April 25, 2016

Happy 3rd Year Anniversary Sayang.




Sayang,
Happy Anniversary yang Ke-Tiga Tahun.
Happy Anniversary kita sebagai suami isteri. 
Happy Anniversary imamku.

Sayang, 
Terima kasih jadi suami yang sporting,
Terima kasih jadi suami yang kelakar,
Terima kasih jadi suami yang act like my one and only BFF,
Terima kasih jadi  suami yang superrrrrrrr understanding,
Terima kasih jadi suami yang tak kisah bini tidur tak hengat dunia,
Terima kasih jadi suami yang sudi makan masakan bini kau yang super simple gitchuuu terbakar hangus pun kau bedal,
Terima kasih jadi suami yang oh best gila ada suami macam ni bak hang.
Terima kasih weyh you are my bestie! Hi-5 sikit.























Sayang,
Terima Kasih untuk 3 tahun yang bermakna,
Terima Kasih untuk setiap Kasih Sayang,
Terima Kasih untuk setiap rezeki,
Terima Kasih terima kita seadanya,
Terima kasih untuk setiap pengalaman manis pahit bersama,
Terima kasih untuk setiap sekecil zarah keringat kamu untuk kami.

Sayang,
Doaku semoga Allah jaga kamu,
Doaku semoga Allah ampun kan dosa-dosa ku yang kau tanggung,
Doaku semoga kau sentiasa dalam rahmatNYA
Doaku semoga kau sentiasa dimurahkan rezeki,
Doaku semoga kau terus terus terus setia bersama kami,
Doaku semoga kau sentiasa berjaya dunia Akhirat,
Doaku semoga kau sentiasa diberikan kesihatan yang baik,
Doaku semoga kau terus dan terusan mengingatkan aku menjadi isteri yang baik.
Doaku semoga kau tak jemu menyayangi kami,
Doaku semoga kau tak bosan dengan tugasmu sebagai seorang suami,
Doaku semoga kau terus merasakan gembira bersama kami, 



 



















Sayang,
Dan doaku tak terhenti sampai disini.





Love,
Isteri kamu





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...